PROCENITE KAKVA JE U KREVETU: Grudi govore kakva je ljubavnica!

DINJE

Žene s velikim, okruglim grudima poput lubenica ili dinja ljudi često doživljavaju kao majčinske tipove. Međutim, upozorava Lorenconi, to ne može biti dalje od istine. Vlasnice ovakvih grudi hedonistkinje su kad je reč o hrani, vole da ih muškarac razmazi i divi im se. Nažalost, sam seks vole daleko manje.

LIMUNI

Muškarci koje žele živahniju partnerku, trebalo bi da izaberu ženu s grudima podignutim i ispupčenim, poput limuna. One znaju da uživaju u seksu, pune su živote i umeju da prihvate i zbijaju šale na sopstveni račun. Žele uravnotežen život bez puno iznenađenja.

GREJPFRUTI

Podignute, a čvrste grudi, takođe, ne obećavaju dobar seks. Takve žene izgledaju erotično, ali u stvari su stidljive i priproste. Rado će razmaziti partnera, ali ne seksom, jer više vole da se samo maze.

POMORANDŽE

Čak ni žena s jedrim grudima u obliku sočnih, primamljivih pomorandži neće znati kako da rasplamsa strasti u krevetu. Samouverena je i zna svoje ciljeve, ali seks je malo zanima. Više je zainteresovana za razgovor i partnerstvo.

TREŠNJE

Žene s malim grudima, koje svojimoblikom podsećaju na trešnje su zabavne, vrlo uzbudljive i inteligentne. Savršene su partnerke, kako za svakodnenvi, rutinski život, tako i za uzbudljivi i nepredvidljivi odmor. Svoj avanturistički duh unose i u vođenje ljubavi.

KRUŠKE

Vlasnica grudi pomalo nepravilnog oblika voli ljubav u svim svojim oblicima. Ponekad je vrlo neodosledna, pa istovremeno može da bude i vrlo religiozna i sklona preljubi.

Pogledajte još