DNEVNI HOROSKOP ZA 07. FEBRUAR: OVAN ulazi u nove poslove, BLIZANCI gube podršku prijatelja...

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Osećate se spremnim da se upustite u poslove koji će vas u potpunosti zadovoljiti u finansijskom smislu, ali još uvek mnogo toga lebdi u vazduhu od vas se očekuje da reagujete što pre. Ne žalite truda koji sada ulažete, pokazaće se da je bio opravdan.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Prilično ste naivni i verujete u priče koje čujete od ljudi u koje imate poverenja ali su oni po svojoj prirodi lakoverni. Moguće je da to što će vam pričati takođe potiče iz druge ruke i da se radi o neproverenim vestima. Moguć je susret sa nekim ko će vam pomoći da se snađete u poslu koji zahteva praktičan duh.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Dobijate podršku od nekoga ko vam nije baš iskren prijatelj pa je pitanje i da li je ta podrška, za sada verbalna, zaista iskrena naročito ako se radi o nekom ko vam je nešto obećao a inije ispunio. Pazite kako rukujete s novcem, ne opterećujete se nepotrebnim izdacima ili kreditima, pitanje je kako ćete ih vraćati.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ljuti ste na Ovna a imate i zašto. Pokušava da vas ubedi u nešto u šta vi ne verujete. Budite spremni da se ako treba i upustite u raspravu sa njim, ali samo ako imate jake adute. Trebalo bi da prihvatite poziv Jarca u vezi sa izlaskom.Osećate se dobro u društvu jede Device sa kojom uvek imate o čemu da pričate.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Nemojte biti previše samouvereni u vezi sa poslom koji želite da započnete sa Ovnom ili Devicom. Ako se radi o finansijskoj transakciji, trebalo bi da budete mnogo oprezniji, posebno ako posao dolazi posredstvom Raka. Moguća ljubomorna scena, s razlogom.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Trebalo bi da se bolje koncentrišete na posao. Možete očekivati podršku od nekog sa kim ste već radili i bili zadovoljni razultatima. Nemojte ulaziti u rasprave sa Vodolijom ili Strelcem koji vam samo oduzimaju vreme i skreću vašu pažnju na nebitne poslove.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Verujete da možete da se dogovorite sa nekim ko vam je bio nekada lojalan saradnik u vezi sa poslom koji bi mogao da donese dobre prihode ako biste se dobro organizovali. Nekome je stalo da se sa vama pomiri i vi ćete verovatno naći način kako da izgladite odnose. Verujete da će vam jedan Lav pomoći da se snađete na novom poslu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ne bi trebalo da se nervirate ako vas jedan Lav bude sprečio da se dogovorite oko nečega vrlo bitnog, ili ako bude pokušao da se poigrava vašim strpljenjem. Dobićete ponude za dva različita, podjednako dobra posla. Verujete u mogućnost nalaženja rešenja za pitanje finansija.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Naglašen znak Vodolije čini vas ambicioznim kada je u pitanju posao u medijima ili u javnosti. Dobro se snalazite u poslovima koji podrazumevaju komunikaciju sa strancima ili sa saradnicima strijim od vas. Verujete u mogućnost ostvarenja dobrih prihoda preko nekog samostalnog posla.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Nepotrebno se nervirate oko nečega što je za vas u suštini nebitno. Trudite se da budete staloženi ali vas situacija sa kojom se suočni dovodi do prilično napetog sanja jer ne vidite izlaz.Osobe na koje ste računali više ne žele da sa vama sarađuju. Budite tolerntniji prema Lavu koji je konfuzan.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Pokušajte da ne padate u vatru i da se ne nervirate oko nečega što vam i nije toliko bitno. Dobijate korisne savete od osoba koje su vam iskreni prijatelji. Zaboravite na saradnju sa Ovnom, nekim Jarcem ili Škorpijom. Bilo bi dobro da se snađete kada je u pitanju neki honorarni posao. Možete dobiti poziv da se sretnete sa Blizancima.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Aspekti između Sunca i Saturna savršeno vam odgovaraju, posebno u vezi sa poslom sa strancima. Možete biti uspešni u svakoj vrsti pregovaranja u vezi sa nekretninama. Budite oprezni za volanom. Nemojte se u kolima raspravljati sa članovima porodice i ne ulazite u nepotrebne razgovore po pitanju novca sa onima koji vam nešto zameraju.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još