NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Strelac neka se pričuva, Bikovi nalaze novu ljubav


OVAN 21. III - 20. IV

Ukoliko ste slobodni, ove nedelje ćete lutati od jednog do drugog poznanstva, a u stvari niko vam neće odgovarati. Imate mogućnost da kontaktirate sa osobama suprotnog pola, ali ćete biti toliko džangrizavi da vam niko neće odgovarati. Sve ćete videti negativno, nikako da se posvetite jednom partneru i sa njim da gradite ljubavni odnos. Smatrajte da ste na dobrom putu onog momenta kada osetite leptiriće u stomaku. Zauzeti Ovnovi mogu da odahnu posle nekih manjih trzavica koje su ih remetile u partnerskim odnosima. Sada se sve to polako smiruje i dolazi do situacije kada shvatate da je sve bilo uzaludno i bespotrebno. Mogli ste ove konfliktne situacije lakše i jednostavnije da rešite. Planirajte zajedničko putovanje, jer ćete moći da se posvetite jedno drugom i da se dogovorite o proširenju porodice ili, ako se još niste venčali, uskoro vas i to očekuje.

BIK 21. IV - 21. V

Slobodni Bikovi će ove nedelje napokon shvatiti da su već duže vreme u kontaktu sa osobom koja im je veoma draga. Sa tom osobom ćete uploviti u divnu vezu, koja će imati tendenciju da se završi brakom. Nemate razloga za bilo kakvo razmišljanje, jer je to prava osoba za vas. Sami ćete doći do tog zaključka, jer već duže vreme razmišljate o toj osobi, koja je plemenita, harizmatična i lepa. To vas je i privuklo. Zauzeti Bikovi već duže vreme rade na stabilizaciji svojih odnosa sa partnerom i to je dobro, jer idete ka učvršćivanju svojih odnosa, razumevanju i istinskoj ljubavi. Budite nesebični, romantični i duhoviti, jer partner to kod vas ceni, pa se tako potrudite da odete na kraći odmor, gde biste mogli malo da se prepustite uživanju i da se posvetite jedno drugom. Mnogo će vam to značiti za ukazivanje sve većeg uzajamnog poverenja. Očekujte da ste već na dobrom putu ka zaista čvrstoj i ozbiljnoj vezi, u kojoj ćete uživati mnogo više nego do sada.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

U ljubavi, Blizanci imaju krizu ove nedelje. Ukoliko ne shvatite da je potrebno mnogo više tolerancije u ljubavnim odnosima, vaša veza ima mogućnost da se prekine. Naravno, nije to konačan prekid, već trenutno zahlađenje odnosa, a samo zbog toga što obe strane nisu spremne na kompromis. Shvatite da bi trebalo više da pričate, da se družite i da rešavate konfliktne situacije. Vremenom, oboje ćete emocionalno da ojačate, da shvatite koje su prave vrednosti koje bi trebalo da negujete. Slobodni Blizanci ove nedelje nemaju sreće u ljubavi, ali već naredne će biti lepih i prijatnih iznenađenja. Iznenadan susret u vama će pokrenuti lavinu osećanja i ući ćete u srećan period. Još jedna važna stvar. Žene Blizanci imaju izuzetno dobru nedelju, u kojoj će razmišljati o trudnoći. Dobro bi bilo da donesete čvrstu odluku, jer kad se to desi, onda više nema razmišljanja da li je trebalo ili ne.

RAK 23. VI - 23. VII

Rakovi koji su u vezi ili braku imaće ove nedelje uspone i padove u partnerskim odnosima. Povedite računa da ne napravite neku konfliktnu situaciju iz koje biste teško izašli. Znači, vodite računa do koje granice idete u odnosima sa partnerom. Možete eventualnim neverstvom partneru mnogo da se zamerite. S obzirom na to da vam neverstvo ipak nije svojstveno, moguće je da će nesporazum ostati na bezrazložnoj ljubomori. Uverite partnera da vam je stalo i otputujte negde gde će se sve negativne strasti stišati. Slobodni Rakovi još nemaju na pomolu neku ozbiljniju vezu, jer još nije došlo njihovih pet minuta, kada bi trebalo da sretnu osobu svog života. Za sada sve ostaje na avanturama, prolaznim vezama i ponekad mislite da će to biti zauvek. Strpljenje vam je potrebno, jer će vas uskoro očarati jedna osoba iz vaše blizine koju do sada niste ni primećivali. Osvrnite se oko sebe i videćete da i za vas postoji idealna druga polovina, sa kojom ćete i te kako uživati.

LAV 24. VII - 23. VIII

Usamljeni Lavovi ove nedelje imaju izuzetno dobru priliku da se pokažu u pravom svetlu. Osvajački nastrojeni, zračiće pozitivnom energijom i ostavljaće osobe suprotnog pola bez daha. Postaće gladni Lavovi željni svog plena, svog partnera, svoje ljubavi. Pružićete maksimum i očekivaćete da vam bude uzvraćeno. Neće to biti lako kako zamišljate, ali uživajte u ovim lepim ljubavnim igrama. Zauzeti Lavovi u svom odnosu sa partnerom će tokom ove nedelje imati dosta trzavica, nervoze, uzajamnog nerazumevanja i to će vas dosta kočiti. Veoma vam je važan odnos sa partnerom, tako da bi trebalo da se potrudite jedno oko drugog i da ovu nervoznu situaciju zajednički prebrodite. Pokušajte da iznenadite partnera nekom sitnicom, odlaskom na kafu. Niste ni svesni da jedan prijateljski razgovor može mnogo da reši. Sve ćete moći izgladiti na vreme, samo ako ste oboje spremni da situaciju prevaziđete.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Device su poznate po tome da uvek nešto zameraju partneru, a to će ove nedelje biti izraženo. Ovog puta ne samo da vi zamerate nešto partneru, već će i partner vama da nađe zamerku. Uzajamno ćete prebacivati jedno drugom sve što ste rekli, tako da ćete se vrteti u začaranom krugu. Savet Devicama je da odustanu i da shvate da ovog puta nisu u pravu. Pokušajte da spustite loptu i da se vratite pozitivnom odnosu prema voljenoj osobi. Uglavnom ćete biti nervozni. Device koje su u braku bi trebalo da saslušaju partnera, kao i on vas, i da planirate zajedničke ciljeve u budućnosti, a slobodne Device da se prepuste ljubavi i strasti. Slobodne Device će krajem nedelje dobiti iznenadni poziv za neko druženje, koji treba prihvatiti. Razmišljaćete da li je za vas bolje to novo poznanstvo ili da možda pokrenete staru vezu. Za sada je dobro da idete napred. Prošlost je korak unazad.

VAGA 24. IX - 23. X

Ukoliko ste odskora u vezi, ova nedelja vam donosi prepreke. Još niste uspostavili komunikaciju kojom biste rešavali zajedničke probleme. Potrebno je vreme da se sve situacije izglade, da naučite kako ćete dalje da komunicirate i da se dogovarate. Pustite da vreme donese više druženja, otvorenije razgovore i odnos pun poverenja. Ukoliko ste u braku, postoji mogućnost loših odnosa i razdvajanja na neki kraći period, koji će vam oboma dobro doći da razmislite o svojim postupcima. Ko je kriv, ne bi trebalo da potencirate, jer niko nije kriv i svi su krivi. Važno je da prevaziđete ovu situaciju kako god znate, jer posle toga nailazi period lepog odnosa, kakav je bio i ranije. Imate jedno drugo i toga treba da budete svesni pre nego što napravite bilo kakav rez u životu. Same Vage će napokon shvatiti da osobe sa kojima stupaju u kontakt nisu za njih i trebalo bi da su strpljivije, jer njihovo vreme tek dolazi.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Ove nedelje, Škorpije su pune ljubavnog zanosa i energije. Imate snage i energije, ali nemate dovoljno strpljenja da sačekate da sazru neke situacije na ljubavnom planu. Ako pokušavate da osvojite partnera, ne možete to postići nestrpljenjem, već staloženo i polako. Navalentni ste, to odbija partnera, a vas će dovesti do velike nervoze. Partner nema mogućnost izbora, već će pokušati da se distancira od vas i vaše navalentnosti. Ako ste u vezi ili u braku, potrebno je da ne budete impulsivni i tvrdoglavi. Budite ono što jeste - zabavni, vedri, ponosni i duhoviti. Umete vi i to, ali ove nedelje sve vam ide naruku. Nije dobar trenutak ni nedelja da se raspravljate i da pravite konfliktne situacije. Slobodne Škorpije će imati malo više sreće sa novim poznanstvima, koja će biti obećavajuća, sledi vam lepa romansa, koja će vam doneti sve ono za čim čeznete.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Kod Strelaca, ljubavna strana je konfuzna i zbrkana. Shvatite da nije u redu da sedite na dve stolice jer vam se to može, kao i svakom ko je bio u toj situaciji, osvetiti. Ne samo da nećete biti zadovoljni, već ćete pasti sa obe stolice. Napokon je vreme da se dovedete u normalu, a to će biti kad zaista sami i kad budete imali vremena da dobro razmislite čemu vodi vaše takvo ponašanje. Vaš šarm, duhovitost, nonšalantnost više nikome ništa neće vredeti, jer ćete biti otkriveni. Možda je i dobro da budete sami jedno vreme i da shvatite da u ljubavi to ne ide tako. Ako ste u braku, za vas nastupa mnogo bolji period. Ulazite u mirnije vode, naučili ste da slušate jedno drugo i to je veliki preduslov da se nađete u mirnijim ljubavnim odnosima. Sada je vreme za proširenje porodice i neka vam to bude najvažniji. Sazreli su uslovi sa obe strane, oboje želite to i zašto onda sa reči ne preći na delo.

JARAC 22. XII - 20. I

Slobodni Jarčevi su svesni da su nekoj osobi vrlo interesantni. Svesni ste da u ovom trenutku od tih simpatija neće biti ništa, jer još nije došlo pravo vreme za ozbiljniju vezu. Stavite toj osobi do znanja da vam se sviđa, ali je potrebno da malo sačekate kako bi se stvorile mogućnosti da budete zajedno. Ove nedelje definitivno neće se ništa značajno pokretati na ljubavnom planu. Jarčevima koji su u ozbiljnoj vezi ili braku vikend će biti izuzetno prijatan, jer će vreme provoditi zajedno. Bićete posvećeni jedno drugom posle svih trzavica koje ćete tokom nedelje prevazići. Sada mislite da nemate izlaza, međutim, situacija će se popraviti posle jednog telefonskog poziva i tada ćete shvatiti da ste oboje grešili i da ste bespotrebno uznemirili jedno drugo. Zbog svega ovoga, posvetite se jedno drugom, posvetite se kao kad ste bili na početku veze i razbuktajte strasti kao što samo vi umete. To zadovoljstvo u ljubavnim odnosima biće vam pokretačka snaga i za posao.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Šarmantne Vodolije koje su u braku ili vezi biće zadovoljne svojim odnosom sa partnerom. Sama njihova harizmatičnost drži ovu vezu čvrstom. Jedini problem koji ovde može da nastupi je vernost Vodolija, koja je diskutabilna. To uvek poremeti odnose sa partnerom i česta partnerova prebacivanja se završe raspravom, čak i odvajanjem na nekoliko dana. Nemate razloga to da radite, jer imate idealnog partnera pored sebe. Slobodne Vodolije uživaju u slobodi, ali o tome već duže vreme razmišljaju - dokle bi trebalo da budu slobodne. Imate partnera pored sebe, ali ne shvatate da se taj odnos može završiti brakom. Ukoliko budete dugo čekali, ostaćete bez partnera i posle će vam biti žao što ste tu priliku propustili. Dragoj osobi ne govorite o svojim planovima, jer mislite da tako treba, a u stvari to nije dobro. Ta osoba ne zna šta je za vas - prijatelj, poznanik, ljubavnik, partner. Sad je trenutak da se izjasnite i da bacite karte na sto.

RIBE 20. II - 20. III

Slobodne Ribe žele pošto-poto da uđu u ozbiljnu vezu, međutim, to im ide teško. Želju imaju, ali realnost je sasvim drugačija. Partner nije spreman na nestabilan odnos koji trenutno ima, već očekuje ozbiljnost. Vi mislite, nema veze, ući ćemo u brak, pa ćemo posle da vidimo šta ćemo. Potrebno je da sa partnerom donesete zajedničke odluke, naravno, da budete malo romantičniji nego do sada, da to bude odnos pun ljubavi. Tek tada možete krenuti u neku ozbiljniju priču. Ribe koje su u bračnim vodama osećaju se zapostavljeno, jer vam nedostaje voljena osoba, koja je tu, a kao da nije. Osećate nezainteresovanost i to vam smeta. Samo druženjem, razgovorom, kraćim odmorom možete povratiti poverenje i nastaviti tamo gde ste stali. Među vama postoji ljubav i to ne smete zaboraviti, samo da se oboje malo potrudite i da shvatite da neizmerno volite jedno drugo.

Izvor: alo/nadlanu

Pogledajte još