ZADATAK ZA 2016.: 10 mesta na kojima morate imati seks!

1. Vaše dvorište

Seks u dvorištu je sjajan način da iskusite sve dobrobiti seksa u prirodi bez straha od toga da će vas uhvatiti. Plus, uvek možete da podignete šator radi više privatnosti.

2. Na trosedu

Verovatno ste to već probali, ali da li ste znali kako da iskoristite jastučiće koje već godinama gomilate po svojim foteljama? Iskoristite ih da odignete svoje kukove kako biste lakše doživele orgazam ili da biste se udobnije namestili postrance.

3. U hotelu

Seks u hotelima je sjajan jer ne morate da se brinete o sređivanju. Možete samo da se prijavite, opustite i razmišljate smao o seksu.

Radi dodatnog uzbuđenja, uzmite sobu sa privatnom terasom.

4. Na stepenicama

Ko bi rekao da su stepenice savršene za određenu pozu povezanu sa čovekovim najboljim prijateljem. Kada se budete savijale, stojite stepenik ili dva iznad svog dragog tako da vam se delovi savršeno uklope i on ne mora da čučne prilikom seksa.

5. U prijateljevoj kući

U tuđem domu morate da budete jako, jako tihi što pomaže stimulaciji jer je sve tako urgentnije i napeto.

6. Pod tušem

Seks u bazenu ili jezeru zvuči neverovatno, ali je zapravo rizičnije zbog bakterija koje se tu nalaze, da ne pričamo o tome da hlor čini kondome manje efektivnim.

Pametna alternativa tome su tuševi. Samo se postarajte da je sve čvrsto montirano.

7. Na nekom događaju

Bilo da je venčanje, sportski događaj ili samo roštiljijada za prvi maj ima nešto u druženju na velikim dešavanjima što je veoma uzbudljivo. Prepoznajte trenutak kada možete da se odšunjate do nekog kupatila neprimećeni i "nestanite" na 15 minuta.

8. Ispred ogledala

Verovatno najjednostavnija promena u seksualnom životu. Seks od pozadi je ovako mnogo uzbudljiviji za žene jer konačno mogu da vide koliko je njihov partner uzbuđen.

9. U automobilu

Parkirajte se negde gde nije prometno, pređiute na zadnje sedište i zamaglite prozore. Ili pokušajte drugu opciju: Oborite vozačko sedište i uzjašite ga.

10. Na plaži

Vođenje ljubavi na plaži je samo po sebi romantično. Verovatno je pametno da prvo raširite par peškira da biste izbegli probleme sa peskom.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još