HOROSKOP ZA 8. FEBRUAR: Rak će morati da donese brzu odluku, Jarac dobija povoljne vesti

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Nalazite se u povoljnom periodu, što se poslova tiče, naročito ako se bavite medijima, trgovinom, ili vaš posao zahteva češće odlaske na put. Možete imati sreće na ispitima, posebno ako su u pitanju društvene nauke ili medicina.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Finansijska situacija se poboljšava, zahvaljujući podršci Škorpije ili Jarca. Očekujete povoljne vesti od osobe koja vam nešto duguje, moguće da se radi o novcu. Kontakti sa strancima donose dobit. Intezivirajte svoj društveni život, naročito sa umetnicima.Mlad Mesec u Vodoliji donosi nove poslovne ponude.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Pozicija vašeg vladaoca Merkura ide vam u prilog ali uz malo taktiziranja, mogli bi ste imati neke koristi od osoba koje ćete upoznati. Nemojte se kolebati u vezi sa poslom koji vam predloži Jarac. Možete dobiti dobru ideju za rad van radnog mesta. Neko ima o vama visoko mišljenje.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Mlad Mesec u Vodoliji donosi nove ideje kada je u pitanju posao u udaljenim mestima. Ipak to deluje na vas razdražujuće, jer se od vas očekuje da donesete na brzinu odluku. Moguće je poznanstvo sa uticajnom osobom. Ako ste zaljubljeni u Jarca ili Devicu, možete očekivati prijatne momente udvoje.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Savršeno vam odgovara pozicija mladog Meseca u Vodoliji ako ste inače preduzimljivi i spremni da se posvetite nekom novom poslu. Potrudićete se da ostvite povoljan utisak na osobu koja radi u inostranstvu, ili često putuje u strane zemlje iz privatnih razloga. Moguć je dogovor sa Strelcem i Ovnom.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Poslovi u velikim privatnim firmama donose vam novac, ali i priličnu tenziju. Ako tražite posao, ne verujte obećanjima jednog Ovna, nije u stanju da održi obećanje, čak i ako bi to želeo. Obratite pažnju na svoje izdatke, jer ionako u finansijskoj sferi niste baš jaki.Nemojte imati previše poverenja u ono što vam govori jedan Rak.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Venera, vladalac vašeg znaka, u svom retrogradnom hodu, ušla je u znak Riba, što vam savršeno odgovara, ako ste rođeni početkom znaka. Dobijate priliku da sklopite posao sa nekim do bi odavno želeo da radi sa vama, ali budite oprezni, posebno ako se radi o Biku.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Neko će vam ponuditi saradnju, moguće s kim ste već radili ali zbog nesporazuma prekinuli. Ako radite u svojoj firmi ili u nekoj privatnoj nemojte biti bolećivi prema onima koji to ne zaslužuju.Imate mogućnost da se sretnete sa Ovnom ili Jarcem i u njih možete imati poverenja.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Teško vam je da izdržite pritisak kome ste izloženi i na poslu i u kući. Budite spremni da se prilagodite nekim novim uslovima rada, posebno ako je odnos sa kolegama poremećen. Moguće je da je pretpostavljeni prema vama nepravedan. Imate način da rešite problem koji vaso opterećuje a da toga niste ni svesni.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Dobijate povoljne vesti u vezi sa nečim što vam je veoma bitno. Moguće je da se radi o poslu sa strancima ili sa osobama koje rade u medijima. Ne odustajte od svog plana, bez obzira što vam izgleda da je mnogo toga protiv vas. Imate priliku da raščistite odnos sa Rakom ili da započnete nov posao.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Napeti odnosi u domu ili u privatnoj firmi rezultat su vaše preterane ambicije i neorganizovanosti. Svojeglavost vas čini prilično neprijatnim i pravite pogrešne poteze. To se može loše odraziti na odnos sa ukućanima ali i sa kolegama, posebno ako snosite veliku odgovornost.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Dan je odličan za planiranje novih poslova zajedno sa Devicom ali ne još uvek za konkretnu realizaciju onoga što želite da započnete da radite. Zbog nečega ste zabrinuti a ne dozvoljavate nikome da vam nametne svoju volju, ma o čemu da se radi. Čak i ako imate nekih problema, previše se opterećujete njima.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još