U NALETU HISTERIJE: Nataša Bekvalac se ošišala i promenila boju kose (FOTO)

Pevačica nikada nije krila da je više puta pokušavala da ostavi cigarete, ali da joj to nije polazilo za rukom. Ovoga puta, ona se svojim pratiocima na Instagramu pohvalila da već 3 nedelje uspešno odoleva ovom poroku, ali da je "u naletu histerije" kako je sama napisala, odlučila da skrati i ofarba kosu.

Frizura jeste kraća, ali je Nata i dalje plavuša. Mnogi nisu ni primetili razliku, jer nije u pitanju velika promena već je Bekvalčeva samo promenila nijansu, u svetlije plavu.

"Dobro jutro, dan 21. bez cigarete. Sada sam i zvanično nepušač. Naravno u naletu histerije morala sam i da se ošišam i promenim boju kose. Ovo su za mene bile 3 paklene nedelje, pričaću vam. Moja banda i ja upravo krećemo za Makedoniju, vidimo se danas 12.2. u Skoplju Deja Vu od 18:30h... isti dan, dakle večeras 12.2. ali oko ponoći vidimo se u Kumanovu In Revo. Sutra,13.2 .Kočani, klub Aqua. I dan zaljubljenih,14.2 .vidimo se na Zlatiboru,klub Alibi", napisala je Nataša u obraćanju svojim fanovima, a oni se slažu da kakvu god frizuru i boju kose imala izgleda odlično.

Pogledajte još