OVLAŽIM SVAKI PUT KAD GA VIDIM: Ubi me zavist zbog kume

Kumu poznajem ceo život. Išle smo u istu osnovnu i gimanziju. Ona je prvo mene venčala, zatim ja nju. Od 34 godine koliko imam nju poznajem 27. Iako jebtako, ne osećam grižu savesti zbog afere s njenim mužem, odnosno mojim kumom. Taj čovek me izluđuje.- U početku kad su počeli da se zabavljaju bio mi je bezveze, čak sam joj rekla da nije ništa specijalno i da je ona premija za njega. Onda je usledio obrt. Na njihovom venčanju sam prvi put osetila nešto prema njemu. Bio mi je mnogo simpatičniji, a onda su misli o zabranjenom voću postale moja seksualna fantazija broj 1.

Svaki put kad bih vodila ljubav sa suprugom zamišljala sam da to činim s njim. Letos smo porodično svi letovali na Tasosu. Sprug i ja sa ćerkom i kuma i kum. Kuma je bila u drugom stanju, pa je stalno nešto izvoljevala. Te toplo je, te hladno je, te ne može ovde, te ne može onde. Bili smo smešteni u velikom apartmanu i između kuma i mene je timnajla strast. Jedno jutro smo se sticajem okolnosti ostali sami. Ljubili smo se strasno. Sutradan se desilo to neizbežno. Otišli smo zajedno do grada. U povratku smo otišli na neki parking. Izje*ali smo se savršeno.

Od tada traje ovo ludilo. Kad god ga vidim ja ovlažim. Kuma se u međuvremenu porodila a ja nisam prekinula da se viđam s kumom. Nemam snage da iskoračim, da kažem šta želim, niti da napustim supruga.A s druge strane zavidim kumi što je stalno s njim.

Pogledajte još