LJUBAVNI HOROSKOP ZA 14. FEBRUAR: Ovan je opsednut jednom osobom, Biku partner radi iza leđa

OVAN

Ljubav: Osoba na koju mislite je vaša opsesija. Niste dobili dovoljno emocija pa se dešava da se osećate uskraćeno na nekom nivou. Pomalo ste ljubomorni.

BIK

Ljubav: Partner je neko ko vam se isuviše dopada, a da niste svesni da imate rivala. Partner je sklon tajnim ljubavnim vezama. Budite oprezniji.

BLIZANAC

Ljubav: Vreme možete da iskoristite za druženje sa osobom na koju često mislite. Privlače vas vatreni tipovi i ne dozvoljavate da vam promakne nešto konkretno u vezi sa emocijama koje imate.

RAK

Ljubav: Emotivniji ste nego inače. Partner može da vam bude isuviše težak pa ste skloni da se povučete. Više vam odgovara da se osamite kako biste se napunili pozitivnom energijom.

LAV

Ljubav: Upravo danas možete upoznati ljubav svog života. Niste ovako nešto ni očekivali baš u nekoj većoj meri. Budite u svom fazonu kao i uvek, pa se nećete osećati nimalo inferiorno u društvu zgodne osobe.

DEVICA

Ljubav: Kroz polje posla dolazite do osobe koja vam može nešto više značiti na polju emocija. Nećete biti sami u svakom slučaju. Imate dovoljno slobodan pristup u komunikaciji.

VAGA

Ljubav: Venera vam donosi solidna dešavanja i ne dozvoljava vam da se na neki način osamljujete. Društvo koje očekujete može da vas ispuni pozitivnom energijom.

ŠKORPIJA

Ljubav: Nemate motiv da se menjate i na nekom nivou ste se do sada dovoljno informisali u vezi sa osobom koja vam se dopada. Možda promenite svoje mišljenje.

STRELAC

Ljubav: Sloboda je vaša glavna reč danas. Ne želite stege koje su vam neprijatne. Tražite partnere koji vas cene, ali i puštaju dosta toga na slobodu.

JARAC

Ljubav: Ne dozvoljavate da vam se nešto desi u lošijem kontekstu. Bićete dovoljno skoncentrisani na dešavaja na polju ljubavi.

VODOLIJA

Ljubav: Otputujte i pokušajte da se provedete na obližnjoj turističkoj destinaciji. Možda sretnete osobu koja će vam mnogo značiti. Sami nećete ostati.

RIBE

Ljubav: Jaracvam je neko koga nećete moći da zaobiđete. Osećate neku vrstu pritiska, ali niste u fazonu da se i povučete.

Izvor: luftika/nadlanu

Pogledajte još