NEDELJNI HOROSKOP (14. februar – 21. februar): Odlična nedelja za Ovna, Devica ima šansu da pronađe idealnog partnera

OVAN

Ova nedelja će biti odlična za posao! Imaćete odlične ideje kako da unapredite saradnju sa nekim poslovnim partnerima. Odnosi sa drugim ljudima mogu da vas iscrpe, pa vodite računa o tome da svoje ideje iznesete onda kada mislite da je za to pravi trenutak, jer je moguće da će vas neko sabotirati. Ako ste u vezi, bićete vrlo kreativni i svom partneru ćete pružiti nezaboravne trenutke. Ukoliko ste na početku veze i ne poznajete još uvek dovoljno svog partnera, pazite se ljubomore. Slobodni Ovnovi će uživati u pažnji suprotnog pola, jer ćete biti privlačniji nego ikad! Nemojte obnavljati stare kontakte.

BIK

Ove nedelje ćete biti jako efikasni na poslu. Ovo su odlični dani za prezentovanje novih ideja koje ste dugo čuvali “u rukavu”. Ako tražite posao, vrlo verovatno je da će vam se sreća osmehnuti. Ukoliko ste sami, ne propustite priliku za izlazak i druženje sa prijateljima, naročito jer postoji mogućnost da upravo na taj način upoznate nekoga ko će vam privući pažnju. Ovo je period u kome je gotovo sve moguće. Lepi trenuci očekuju i one koji su u vezi. Uživate u ljubavi sa svojim partnerom.

BLIZANCI

Ako se bavite kreativnim poslovima, ova nedelja je odlična za vas. Glava će vam biti puna novih ideja i jedva ćete čekate da ih kažete celom svetu! Ako vam je potrebna pomoć, ne libite se da je potražite od svojih kolega. Ovih dana ćete se osećati kontradiktorno, jer ćete sa jedne strane želeti više da se družite i izlazite, a sa druge, potrebno vam je da se malo osamite i povučete u sebe. Ako je ikako moguće spojiti ova dva, vi ćete to uraditi tako što ćete “pobeći” u zagrljaj voljene osobe.

RAK

Kada je reč o poslu, sada napokon tačno znate šta želite i odlučno težite ka tome. Radićete bez pritiska i to će vam biti dodatna motivacija. Prijaće vam. Posle nekog vremena ćete konačno videti rezultate svog rada u prethodnom periodu, što će vas prijatno iznenaditi. Ako ste u vezi, biće vam jako zabavno sa partnerom. Opušteni ste. Ako ste sami, budite ono što jeste. Moguće je da ćete najzad upoznati osobu koja će vam se svideti i sa kojom ćete poželeti da ostvarite dublji odnos.

LAV

Na poslu će vam biti jako naporno jer nadređeni mnogo očekuju od vas i stalno vam zadaju nove zadatke. To je idealna prilika da pokažete šta znate i koliko možete, ali znajte da ćete morati da, osim toga, pokažete i mnogo strpljenja i profesionalnosti. Što se tiče ljubavi, što se budete više trudili da vas neko primeti, to ćete se više nervirati. Povucite se, stanite i razmislite šta zaista želite i kada je pravi trenutak da odreagujete. Ako ne znate šta da radite i osećate se zbunjeno, možda bi trebalo da preispitate svoje emocije prema partneru.

DEVICA

Kada je reč o poslu, situacija je napokon povoljna za vas. Sve dolazi na svoje mesto što vas jako raduje i motiviše da radite i idete u istom pravcu. Imaćete priliku da pokažete svoje znanje i stručnost u poslu, što svakako neće ostati neprimećeno. Vaši nadređeni će vam biti naklonjeni i imaćete dobru komunikaciju. Osećate se opušteno i prijatno u privatnom životu, bez obzira da li ste u vezi ili tek planirate da nekoga osvojite. Imaćete odlične ideje kojima ćete pokušati da zavedete nekoga ko vam se dopada i to će biti uspešno. Moguće je da ćete uspeti da pronađete idealnog partnera za sebe.

VAGA

Moguće je da ćete imati nesuglasica sa kolegama sa posla. Budite oprezni. Savet je da prihvatite njihovu igru. Bez obzira na moguće probleme, ostanite smireni jer će sve doći na svoje mesto. Ovo je generalno dobar period za posao jer je moguće da ćete dobiti unapređenje ili čak i novi, mnogo bolji posao. Ako ste u vezi, vaš partner će tražiti da mu posvećujete mnogo više pažnje nego obično. Bićete kreativni i uspećete da ojačate svoju vezu. Ako ste slobodni, sredinom nedelje možete upoznati nekoga ko će vas osvojiti.

ŠKORPIJA

Ne baš povoljna nedelja za vas, jer se stvari neće razvijati baš onako kako biste vi želeli. Ipak, zahvaljujući intuiciji moći ćete da znate kada nailazi krizni period, pa ćete moći i da se pripremite. Cela nedelja biće vam u znaku posla i samo ćete o tome razmišljati. Ako ste slobodni, uživaćete u pažnji suprotnog pola, ali vas niko neće dovoljno zainteresovati da biste se upuštali u vezu sa njim.

STRELAC

Na poslu vlada neprijatna atmosfera jer se na slažete dobro sa kolegama. Imate različite stavove i ciljeve, a svaka strana želi da izgura svoje. Nemojte dozvoliti da vas neko navede na impulsivnu reakciju ili na ishitrene poteze. Izbegavajte rasprave, naročito sa osobama koje su iznad vas. Kada je reč o ljubavi, prijaće vam nečija pažnja i potreba da vam ugodi. Ipak, vi niste toliko zainteresovani za veze, pa svoju intimnu sreću čuvate samo za uzak krug bliskih prijatelja.

JARAC

Ovo je dobar period za posao, jer imate utisak da se sve prilike menjaju u dobrom pravcu i u skladu sa vašim interesima. Ipak, mogući su sukobi interesa zbog čega često nailazite na iznenadne probleme u odnosima sa kolegama. Voljena osoba neće dozvoliti da porodica trpi zbog vaše karijere ili velikih ambicija. Upravo ovakav stav vas udaljava od partnera. Razgovarajte otvoreno i usmerite svoje strasti i emocije u pravcu zajedničke vizije.

VODOLIJA

Preterujete u poslu. Precizno razgraničite svoje obaveze i izbeći ćete mnoge neprijatne situacije. Vaš neuspeh ujedno je i neuspeh vaših saradnika. Koncentrišite se na ono što vam je važno i nemojte prihvatati obaveze za koje nemate vremena. U ljubavi polako gubite pažnju partnera i dominaciju koju ste imali do sada u vezi. Ne dopada vam se ovakvo stanje stvari i osećate da se nešto menja. Fale vam pažnja i podrška partnera.

RIBE

Uspešni ste u poslu i to vam omogućava da počnete da postavljate pravila, ali budite realni u svojim zahtevima. Ne želite prosečne rezultate, ali morate malo da “spustite loptu”. Previše se zanosite u ljubavi, glava vam je u oblacima, pa često delujete nesmotreno. Vašem temperamentu ne pogoduju umereni izlivi emocija, ali to kod partnera izaziva skoro pa kontraefekat. Ako ste slobodni, na svakom koraku ćete upoznavati nove, zanimljive osobe, a neka će vam možda naročito biti primamljiva za ostvarivanje nekog odnosa.

Izvor: wannabemagazin

Pogledajte još