PORODIČNO UČEŠĆE: Kristijan doveo suprugu u Parove, ona odala njihovu tajnu!

Kristijan Golubović i njegova supruga Ivana ušli su u rijaliti "Parovi" tokom emisije "Goli život". Ivana je na samom početku otkrila kako su se ona i Kristijan upoznali.

"On je meni detinjastva bio junak, bio je moj ideal. Ja sam njemu poslala pismo u zatvor, da sam htela da napišem knjigu o njemu. 10 dana nakon što je izašao iz zatvora smo se videli. Tada ga nisam posećivala u zatvoru jer nisam imala pravo pošto mu nisam bila ni devojka ni supruga", otkrila je Ivana a onda ispričala kada ga je prvi put videla.

"Prvo sam ga videla na televiziji jer sam mlađa, a uvek sam gledala njegovu drugu stranu. Svi prvo kažu kriminalac i ubica ali ne, on je drugačiji, on je pravi emotivac i osoba koja bi svakom pomogla. Gledala sam ga uvek na taj način."
Kada je stigao odgovor na njeno pismo, Ivana je odmah rekla majci od koje je imala podršku za sve.

"Bila sam uzbuđeno. Prvo sam rekla: "mama, odgovorio je". Ona mi je dala podršku. Ja sam iz Kraljeva, rano sam ostala bez oca i ona je videla Kristijana kao mog zaštitnika. Ona je znala da će on biti moj dečko i sada već otac mog deteta jer je videla kolike su emocije i koliko je to meni važno", zaključila je Ivana.

Pogledajte još