BIVŠI LJUBAVNICI NA IMANJU U LISOVIĆU: Učesnici Farme obećali SEKS I LUDU ZABAVU, već na početku SEVNULE VARNICE!

Učesnici nove sezone rijalitija "Farma" obećali su ludu zabavu, seks ali su jasno stavili do znanja svima da neće da trpe omalovažavanje niti ponižavanje od drugih učesnika!
Učesnici su :
Sani i Natalija iz grupe Trik FX

On za sebe kaže da će na konflikte reagovati ali se nada da će reagovati pametno. Voleo bi da vidi poznatefarmere, a ono što mu najviše smeta je neodgovornost i sebičnost. Najviše će mu nedostajati sin Dejan i pas Laki. Natalija ističe da je želela da ga pošalje samog na imanje da vidi kako je njoj bilo prošli put! Međutim, ovog puta je tražila zgodne momke sa kojima bi mogla da se zabavi!

Ceca je modelsica koja je na samom početku zapretila. Nju svađe i čupanje za kosu ne zanimaju već je spremna na pesničenje!

(old_image)

Dišica Grabović je svima već poznata iz rijalitija "Parovi".

Nemanja je poznatiji kao MC N. On dolazi iz Niša. Obećava dobru zabavu, ništa preterano prosti niti glupo. Na konflikte će reagovati ali ne preterano. Ne bi voleo da farmeri budu lenji i štrokavi.

Miki Mećava je već dobro poznat jer je već bio u ovom rijalitiju, a kako kaže voli Farmu.

Žika Đorđević je pevač,
"Od mene može da se očekuje svašta. Trudim se da izbegnem žešći konflikt, naravno, nasilje nikako ali spreman sam da se branim i svađam do kraja. Ljubavi sam možda imao i previše ali nikad se ne zna", poručio je Žika

(old_image)

Veselin Dokić, model i ekonomista

"Na provokacije ću odgovarati ali ako budu muškarci ti koji provociraju, mora se odgovoriti muški", poručio je Veselin.

(old_image)


Kristina Kikica Čanković, balerina

"Od mene na Farmi očekujte potpuno ludilo. U stanju sam da uradim sve osim: Nikada mi se neće videti gola zadnjica, grudi i nikada mi niko neće ući u krevet jer će biti išutiran. Majka sam dvoje dece, dva sina i nikada ih ne bih obrukala. Svima bih poručila da mi ne staju na žulj", rekla je ona



Marija Mijanović
je pevačica grupe Đogani.
"Na provokacije nekada ne znam da izbrojim do 10 pa može da se očekuje svašta", rekla je pevačica ali i otkrila da je moguća ljubav na imanju.

(old_image)

Gagi Đogani, denser

"Onu farmu pamtim da nije baš laka ali dobro ću se snaći i daću sve od sebe da bude sve kako treba", otkrio je on.
Gagija je ispratila devojka ali kako kaže, moraće da izdrži njihovu razdvojenost.
"Šta da kažem, rekao sam joj da mora da se strpi", rekao je Gagi i dodao da će mu ipak najviše nedostajati njegova deca.


Stefan Despot, prvak fitnesa

"Ne planiram ljubav na farmi, ali nikada se ne zna. Imam kratak fitilj ali ću se truditi da se iskontrolišem. Čovek može da ostvari sve što hoće, samo je bitno da zna šta hoće i ide ka tome", rekao je on.

Gorana Aleksić, plesačica

Gordana Aleksić Goga je drugarica poznate igračice i bivše učesnice Jelene Krunić!
"Smetaće mi verovatno to što nisam navikla da živim sa toliko ljudi. Nisam konfliktna osoba ali se branim rečima. Dečka nemam pa tako da je ljubav i moguća", poručila je ona.

(old_image)

Filip Đukić, maneken
Svima ponat iz rijalitija "Parovi" obožava da se ludira. Kako kaže njemu nije kompliment da mu neko kaže da je normalan!

Pogledajte još