HOROSKOP ZA 16. FEBRUAR: Bik će dobiti značajan poziv, Lav okreće novi list

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Dobar aspekt između Urana u vašem znaku koji donosi želju za promenom i Meseca u Blizancima čini vas aktivnim i spremnim da se bavite poslovima za koje je potreban dobar smisao za komunikaciju. Optimista se i pored nepovoljne pozicije Sunca, planete koja ima veliki uticaj na vaš znak.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Očekujte da će vam se javiti neki mlađi saradnik oko nastavka saradnje.Mesec u Blizancima donosi nove poslovne mogućnosti i dobru komunikaciju sa osobama rođenim u nekom vazdušnom znaku. Sigurni ste u sebe i smatrate da imate prava da tražite ono što vam pripada, moguće da se radi o unapređenju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Imate jasan cilj pred sobom i dobro znate šta ćete da uradite da biste sebi obezbedili bolje uslove za rad ili da biste prešli na bolje plaćeno radno mesto. Neko želli da budete deo njegovog tima i dobićete poslovnu ponudu koja bi mogla biti ono o čemu ste maštali. Poslovi sa strancima još uvek se ne odvijaju kako ste želeli.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Želite nekome da date na znanje da ste dobronamerni i da ne želite da se vraćate nanesuglasice iz prošlosti ni u kom pogledu. Ako treba napravićete mudar dogovor sa Blizancima ili Vodolijom.. Budite spremni na odlazak na zvanični skup na kome će se nalaziti osobe visokog ranga.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ne želite da se raspravaljate o onome što vas na neki način opterećuje u toj meri da niste spremni da o tome niti razmišljate niti da razgovarate. Rešeni ste da okrenete novi list i da se pozabavite svojim ličnim problemima i ciljevima na način koji to vama najviše odgovara.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Verujete da će se neko ko vam je ponudio saradnju držati dogovora.Ako budete u prilici da razgovarate otvoreno o svemu što vas opterećuje, bićete na nekoj vrsti dobitka, jer će ta osoba da vam ponudi rešenje koje će biti za vas pravi izbor. Moguć susret sa Blizancima ili Rakom.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Možete da izvučete maksimum iz saradnje sa Bikom i Rakom i nećete dopustiti da vam promakne bilo šta što oni rade, bilo to dobro ili loše. Planirate proširenje saradnje sa njima ali i sa jednim Jarcem, Ribama ali prema Devici ste uzdržani iako je ponudila saradnju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

U večernjim satima može vam se javiti neko na koga niste računali ali ste se potajno nadali da bi mogao da vas kontaktira. Ako do takvog susreta dođe, verovatno ćete biti u prilici da se dogovorite oko nekog novog posla u kome vam se mogu pridružiti neki Strelac ili Devica.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Sa Mesecom koji tranzitira preko vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, trebalo bi da potražite mlađe poslovne partnere koji bi mogli da vam budu od koristi, naročito ako radite sa stranim firmama. Možete dobiti interesantne vesti od neke Vodolije.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Došli ste do tačke kada morate da odlučite šta je najbolje za vas. Nikada niste sasvim shvatili sve potencijale vaših saradnika ali bi bilo bolje ako biste bili u boljim odnosima sa njima umesto što ih zanemarujte. Moguće je početak novog unosnog posla.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Mislite da neko skriva od vas tajnu, neku koja ima veze sa nekim vašim vlasništvom ili sa nečim na šta polažete prava. Spremni ste da učinite napor da biste otkrili istinu ali ona može biti nepovoljna po vas. Postoje izgledi za bolje plaćen posao.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Pre nego što odete na društveni skup gde ćete imati prilke da sretnee osobe visokog ranga, trebalo bi da dobro razmislite šta imate da im ponudite. Ako vam se pruža prilika da pređete na bolje plaćeno radno mesto, trebalo bi da zgrabite priliku, naročito ako se radi o poslu sa strancima.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još