TRENUTAK ISTINE: Arkanov sin zove Cecu na poligraf

Sin pokojnog Željka Ražnatovića godinama nije u dobrim odnosima sa njegovom udovicom, pevačicom Cecom, a sada je za domaću štampu rekao da je zove na poligraf. Povod je podela imovine nakon Arkanovog ubistva.

"Žena pokušava da prikrije istinu jer je falsifikovala njegov testament, koji niko od dece ne priznaje. Pozivam je da idemo na poligraf i da utvrdimo da li je taj testament uopšte pisao moj otac. Neka priloži dokumentaciju koja dokazuje da nam je poklonila vilu na Dedinju? Otac nam je kupio dva stana kada smo se vratili iz Grčke, ali je to krio od nje. Poslednji put sam u očevu vilu kročio 2000. kada smo mu davali pomen od 40 dana. Tada sam se sa maćehom dogovorio da pola imovine i nasledstva pripadne njoj, a ostaloj deci druga polovina", rekao je on "Kuriru".

Ceca je 15. januara ove godine, na godišnjicu Arkanovog ubistva, obelodanila da je u vezi sa Aleksandrom Jovovićem.

"Bilo je nepristojno da ga predstavi baš na godišnjicu. Nadam se da će je oženiti i dati joj svoje prezime, a kada se to desi, nikada više u životu je neću uzeti u usta".

"Meni marketing ne treba, hvala Bogu, nisam joj sin pa da me gura kroz žutu štampu svakog dana. Prezadovoljam sam svojim životom i poslom, i to Ceca zna, pa plasira laži", rekao je on.

Kucnuo je cas istine. Ne zovem samo nju, vec i dve kljucne karike u ovom zloglasno cinu - Dragana Markovica Palmu i Borislava Pelevica. #SviNaPoligraf #CasIstine

Posted by Vojin Ražnatovic on Monday, February 15, 2016

Izvor: Kurir

Pogledajte još