HOROSKOP ZA 20.FEBRUAR: Ovan nalazi način da se dogovori sa Lavom, BLIZANCI dobijaju poziv od DEVICE!

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Imate način da se dogovorite sa jednim Lavom, Vodolijom ili Vagom oko nečega što je vama veoma bitno. Trudite se da ostavite povoljan utisak na osobu koju često viđate negde gde ima dosta sveta, moguće na nekom koncertu ili utakmici. Želite da proširite krug saradnika i na strance, najverovatnije sa nemačkog jezičkog područja.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Okupirani ste pitanjima koja se odnose na dom ali i na karijeru. Ne znate čemu da date prioritet. Mnogo toga vas nervira i najradijte biste se postavili drugačije ali vam vaš ponos ne dozvoljava da vas drugi tretiraju na način koji ne zaslužujete. Imate plan kako da nadmudrite jednog Raka ili Jarca. Sa Vodolijom ne možete lako da nađete zajednički jezik.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Očekujete poziv od nekog Lava, Device ili Strelca. Nešto u vašem životu počinje iz početka ali vama još uvek nedostaje novca da započnet posao. Merkur vladalac vašeg znaka u segmentu inostranstva u povoljnom aspektu sa vašim znakom kada je karijera u pitanju i ne morate da brinete da li će situacija da se odvija povoljno ili ne.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Iako je Pluton slab u vašem segmentu partnerskih odnosa može doneti novu poslovnu ponudu utoliko pre jer je Mesec ušao u vaše polje novca i posla kasno uveče. Znate kako da rešite problem koji imate u saradnji sa Jarcem i Strelcem. Skeptični ste u pogledu dobrih namera jedne Vodolije.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

U toku dana vaše raspoloženje varira jer je Mesec, vladalac vaše kuće unutrašnjeg žiovta u vašoj kući ličnosti što deluje iritirajuće na vas. Imate osećanje da će se nešto veoma značajno desiti. Ovaj tranzit Meseca takože donosi vesti od RAka ili Bika u vezi sa novim poslom ili nastavkom već započetog.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Ne bi trebalo da ste previše uzbuđeni zbog nečega što možete čuti od nekog Lava, Jarca ili Raka. Pretpostavljate da je moguće da nastavite saradnju sa poslovnim partnerom nakon razgovora sa njim u večernjim satima i verovatno ćete naći način da postignete sporazume. Oni koji žive u inostranstvu imaju veliki uticaj na vašu karijeru.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Tranzit Meseca preko Lava donosi potrebu da realizujete vaše ideje a Bik ili Devica će vam verovatno pomoći u vezi sa tim. Ako vam je potreban savet kako da postupite u veoma komplikovanoj situaciji konsultujte osobu za koju ste emotivno vezani. Neko želi da zna se o vama, nešto što niste želeli nikom da otkrjete. Spremni ste da čujete vesti u vezi sa novim, odgovornim poslom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ovo nije povoljno vreme da previše rizikujete u poslu osim ako nemate poslovnom partnera u inostranstvu. Naprotiv, ovo je dobro vreme da se povuće iz glavnog kruga vaših prijatelja. Ipak, neko ko vam je veoma odan biće zainteresovan za zajednički projekat. Spremni ste da budete deo nečega što bim mogao biti veliki projekat.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Prolazite kroz fazu iščekivanja nečega da se dogodi umesto da sami preduzmete korake, pošto je Venera, planeta novca i vladalac vašeg segmenta prijatelja u Vodoliji, znaku koji vam odgovara. Imate velike planove u vezi sa proširenjem poslova sa strancima ili u domenu umetnosti.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Spremni ste da uradite nešto što bi moglo da vam pomogne da stupite u kontakt sa kreativnim ljudima i sa onima sa kojima se dobro slažete ne samo na poslu već i u slobodno vreme. Ako se bavite sportom ili ste umetnik, imate način da predstavite sebe javnosti na najbolji način. Možda ćete dobiti poziv od nekog ko živi u inostranstvu. Spremni ste da prezmete odgovornost za posao.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Tranzitni Mesec preko Lava u opoziciji sa Venerom donosi nešto što je vredno vaših napora. Daćete jasno na znanje saradnicima koje su vam nove ideje, da oni mogu biti čak i malo iznenađeni, naročito oni koji su često bili promenljivog raspoloženja. Niko ko pokuša da vas nagovori da odustanete od vašeg primarnog cilja neće biti dobrodošao.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Naglašen segment vaše ličnosti sa Suncem čini vas spremnim da prihvatite savet jednog Ovna, Bika ili Škorpije jer imate veliko poverenje u njih. Pozicija Venre aktivira vaše segment tajnih poslova. To bi moglo značiti da imate potrebu da zaradite više novca nego do sada i da su vaši ciljevi visoki.

Pogledajte još