FATALNA PO NJEGA: Oralni seks posle kojeg će u bunilu zvati tvoje ime

Evo kako da koristite jezik, usne, pa i zube na tom dragocenom delu njegovog tela.

Nemojte nas shvatiti pogrešno: većina muškaraca voli oralni seks (osim ako niste u vezi sa stvarno retkom zverkom). Dakle, ako ste dole, on je verovatno na sedmom nebu. Ali, ponekad nije loše pružiti mu više nego što očekuje, ili... više od onoga na šta ste ga navikli.

Održavajte kontakt očima. Koliko god on uživao u oralnom seksu, lepše će biti ako ga povremeno pogledate u lice. Ima nešto neodoljivo u tome, jer govori da vam je lepo sa njim, da i vi uživate u tom trenutku, ali i da se dobro osećate u sopstvenoj koži jer se ne stidite toga što radite. Ništa nije tako seksi kao samopouzdanje. Naravno, efekat je bolji ako ste našminkane tako da vam je pogled "mračan" i tajanstven... I ako na sebi imate, recimo, vrtoglave štikle i samodržeće čarape.

Koristite ruke. Usta "pokrivaju" određeni deo, ali... bolje je ako koristite i ruku. Eksperimentišite, recimo savijte šaku tako da formira "O", neka se nastavlja tamo gde se usne završavaju, tako stvarate iluziju da ga uzimate celog.

Uvežbajte pravi intenzitet. Napravite mali vakuum ustima, ali pazite da ne preterate pošto suviše snažan može izazvati neprijatan osećaj.

Koristite ceo jezik. Ok, ovo verovatno već i radite, ali često se nepravedno zanemaruje donja strana jezika. Tekstura je tu potpuno drugačija, meka i svilenkasta - prava stvar za poigravanje frenulumom, osetljivom tačkom sa donje strane penisa, na granici glansa i tela penisa. Najlakši način da ovo izvedete je da koren penisa obuhvatite šakom, a onda se poigravate... Njegova reakcija već će vas usmeriti. Sličan efakat možete postići i ako frenulum dodirujete bradavicom, naročito ako je vaš partner od onih muškaraca koji između guze i grudi "biraju" - grudi.

Kombinujte toplo i hladno. Držite pored kreveta ohlađenu vodu ili neki napitak koji volite. Posle nekoliko gutljaja usta i jezik će vam biti hladni, a njegov osećaj sasvim drugačiji. Pauzu od uobičajene "toplo i vlažno" rutine možete napraviti i ako prosto napućite usne i dunete. Time ćete takođe stimulisati nervne završetke, ali na nov način koji donosi i element malog iznenađenja.

Korisite zube. Generalno, zubi i penis nisu najsrećnija kombinacija, ali tu postoji jedan seksi izuzetak. Liznite prednju stranu gornjih zuba, tako da budu "klizavi", a zatim nežno prelazite površinom zuba preko njegovog penisa od korena do vrha: nova tekstura, nov dobar osećaj za oboje. Osim toga, možete ga sasvim nežno i pažljivo grickati koristeći gornje zube i donju usnu, tako da ne možete da ga povredite, već samo da mu priredite zadovoljstvo. I orgazam za pamćenje, posle kojeg će sigurno poželeti da vam uzvrati istom merom...

Izvor: mondo/ nadlanu

Pogledajte još