SMRDEO MU JE NA POKVARENI SIR: Nervozan je otišao na ispit

On mi je najbolji drug. Znamo se još iz grada u kojem smo odrasli, a druženje smo nastavili kad smo došli na studije u Beograd. Među nama nikad nije bilo privlačnosti. Zna sve moje tajne, kao i ja njegove. Biseksualac je ali više naginje muškarcima. Upoznala sam sve likove s kojima je bio u vezi. Prošlog četvrtka je bio kod mene. Ujutro je imao poslednji ispit na arhitekturi i bio je napet.

Mlađa sestra s kojom iznajmljujem stan je bila u našem rodnom gradu u poseti majci i ocu. Pili smo dosta. Provocirao me, kao što to čini često, pričom kako je čuo da sam vešta u oralnom seksu. Rekla sam mu nekoliko puta da uživam u tome, a on je to iskoristio da me zeza. Otkopčao je šlic i izvadio penis.

Smejala sam se kao nikad. Mazio se predamnom do pune erekcije. Uzeo mi je ruku i stavio na penis. “Hajde, pokaži šta znaš”, rekao mi je. Smejala sam se i stavila ga u usta. Ništa ogavnije nisam okusila. To je bio najodvratniji ukus koji sam osetila u životu. Mešavina pokvarenog sira i prokiselog vina. Nisam htela više da ga zadovaljavam, ali je on bio uporan. Otišao je do WC-a i oprao penis.

Kad se vratio nastavili smo. Išli smo do kraja. Rekao mi je da je to najbolji oral koji je imao. Zamolila sam ga da ode. Otišao je nervozan. Juče me je zvao da ponovimo. Nisam mu odgovorila. Muka mi je kad pomislim na njega i njegov smrdljivi penis.

Pogledajte još