DOK JE BRAT SPAVAO U DRUGOJ SOBI: Dva dana silovao sestru najboljeg druga

Lekarskim pregledom je utvrđeno da je devojka imala odnose, ali nezvanično, nije bilo povreda njenog intimnog dela tela.

Osumnjičeni Vasić je priznao da je imao seksualni odnos s devojkom, ali je negirao da ju je silovao, već da je sve bilo uz njen pristanak.

Miodrag, iako ima kuću u selu, tamo navodno nije mogao da se smesti jer, kako je tvrdio, nema struje.

"U pomoć mu je tada pritekao najbolji drug S. S., brat silovane devojke. Ponudio mu je smeštaj. Već prve večeri, u sredu, Miodrag je to, blago rečeno, zloupotrebio i silovao devojku dok je njen brat spavao u drugoj sobi. Devojci je stavio ruku na usta i zapretio joj da će je ubiti ukoliko bude vrištala ili ako se usudi da to nekome kaže. Zapretio je da će je zapaliti, nauditi i njoj i njenom bratu. Devojka je iz straha ćutala, a on se seksualno iživljavao nad njom", tvrdi sagovornik Blica.

Sutradan je pak smogla hrabrosti da sve ispriča jednoj starijoj poznanici, koja joj, međutim, nije poverovala.

"Sva uplakana je otišla kod komšija. Drhtala je i ispričala im sve. Komšija je pozvao njenog brata, ali je on rekao da „ne veruje u te tvrdnje“. Devojka je ceo dan provela kod komšija, ali se predveče vratila kući", dodaje sagovornik.

Čim se vratila kući, Miodrag je njenog brata poslao u prodavnicu da mu uplati kredit za mobilni telefon.

"Dok je brat bio van kuće, devojku je opet silovao i ponovo joj zapretio da će ubiti, zapaliti i nju i brata ako se usudi nekome da kaže za to. Posle pola sata, devojka je sva uplakana dotrčala kod suseda. Komšinica je odmah pozvala policiju i patrola je došla ubrzo."

Izvor: Blic / Kurir

Pogledajte još