MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2016.: BIKU ljubavna iskušenja, STRELAC menja prioritete

OVAN

Posao: Mars u Strelcu nagoveštava da će te, želite li više novca, morati da se udružite sa Strelcem, Ribom ili pak nekim strancem. Boravak Venere u Ribama, pružiće vam dosta mogućnosti za neke novčane špekulacije, posle kojih, na zarađeni novac, nećete morati da platite porez. Možete biti sigurni da ćete, po pitanju novca, imati više sreće no uobičajeno. Na radnom mestu situacija je bolja nego kod većine znakova, budući da vas Jupiter nesebično štiti. Imaćete posla I više nego što želite. To što niste zadovoljni sa svojim profesionalnim statusom, posledica je boravka Saturna u znaku Strelca, mestu gde mu baš I ne odgovara. Ništa zato, nastavite da se trudite, neko će vas, pre ili kasnije nagraditi za dobre rezultate. Ne pokazujte svoju, poslovičnu, nestrpljivost.

Ljubav: Na ovom planu situacija se znatno menja na bolje u trećoj dekadi meseca, kada je “regularan” partner u pitanju. Prilika za flertove će biti ceo mesec, budući da će se planeta ljubavi, Venera, nalaziti u kući tajni, skoro ceo mesec.Obratite pažnju na osobe u znaku Ribe, možda samo na vas čekaju

Zdravlje: Jupiter u Devici, čuva, donekle, vaše fizičko zdravlje. Problem je, međutim, sa psihom, budući da ste veoma izloženi negativnom uticaju stresa. Izbalansirajte ishranu, kretanje I odmor. Za popodnevne sate vam preporučujem čaj od kamilice koji će znatno smanjiti dnevnu količinu stresa i uvesti vas u miran san.

BIK

Posao:Venera u Ribama, olakšaće vam funkcionisanje u radnim aktivnostima, I, zahvaljujući tome, imaćete “opipljive” rezultate rada. Utisak, da vaš trud ne nailazi na adekvatnu profesionalnu satisfakciju, vas ne vara. Ipak, budite strpljivi: nagrada u vidu napretka na profesionalnom planu, čeka vas.

Merkur i Venera u Ribama a Mars u Strelcu, ukazuju na to da će na vaše finansije ova dva znaka imati popriličnog uticaja. Ako ste zaposleni, novac od vaše profesije, najrealnije je da očekujete. Biće I mesta za neke manje špekulacije, budući da se sve odigrava u znaku Riba I da ćete imati sreće po pitanju preduzetništva. Ako budete u mogućnosti, prištedite nešto za teži period.

Ljubav: Merkur I Venera će skoro ceo mesec provesti u Ribama, što je polje opozicije sa vašim poljem ljubavi. U prevodu: vasa će ljubav biti na iskušenju(povremeno) ali neka vas to ne odvede u pogrešna zaključivanja, budući da vas štiti blagotovorni Jupiter. Ovo je mesec u kome bi vas mogao strefiti I neki flert, budući da je to intencija znaka Riba.

Zdravlje: Ovo je mesec koji vam na fizičkom planu zdravlja neće doneti ništa lose, budete li u “svetom saglasju”: izbalansirani ishrana, vežbanje I odmor. Saturn u Strelcu vam crpi energiju na psihološkom planu I povremeno vas čini depresivnim. Već od popodneva krenite sa opuštajućim, prirodnim, napicima, da bi se pripremili za kvalitetan san.

BLIZANCI

Posao: Ako ste bili vredni, godinu dana unatrag, onda je ovo mesec u kome bi mogli da tražite unapređenje ili jednokratnu nagradu za uložen trud. Vaši će pretpostavljeni obratiti pažnju na vaš učinak I zaslužujete li to: nagradiće vas. Venera u Ribama ukazuje na to da novčanu satisfakciju, najpre, možete očekivati i dobiti u vašem profesionalnom okruženju a I na to da će ona biti veća nego u prethodnom mesecu. Mars u Strelcu vam savetuje da težite da sklopite neki ugovor pa da ga, onda, realizujete I naplatite. Dakle, težite društvu sa Ribama I Strelčevima, moglo bi vam se isplatiti. U ovom će mesecu vaš posao imati akcenat na sklapanju ugovora I može se reći da ćete imati uspeha. Pronalazak pravog partnera, za posao koji planirate, omogućio bi vam odličnu perspektivu u nastavku.

Ljubav: Venera u Ribama ukazuje na tajnu ljubav ili sklonost romantici sa vašim partnerom, pa vi birajte šta vam više odgovara(mada ja znam šta će vam više prijati). Zbog Lilita u polju Vage, nemojte slepo verovati partneru, ponekad nešto I proverite(nikad se ne zna). Favoriti za vezu, u ovome mesecu, su Ribe.

Zdravlje: Planetarne prilike ukazuju na to da nemate razloga za brigu po zdravstvenom pitanju. Morate se pričuvati stresa, budući da se dešavanja na planu partnerstava I ugovora, mogu otrgnuti kontroli I dobiti na brzini koju čak ni vi nećete moći da pratite. Odmarajte dovoljno, kako na dnevnom, tako I na nedeljnom nivou jer vam to može može pomoći da regenerišete periferni nervni sistem. Čaj od nane, u popodnevnim satima, odlično bi vam prijao.

RAK

Posao: Ovo je mesec u kome kategorije:stranci, inostranstvo, aspiracije, uspeh na poslovnom planu, izvlačenje životnih pouka, sreća(uopšte), sudski procesi, imaju najviše izgleda na uspeh. Prema tome, izaberite neku od predloženih stavki I navalite, planete će biti na vašoj strani.Na ovom planu situacija se, polako, menja na bolje. Ribe, stranci ili Strelci, su kategorije na koje bi trebalo da se oslonite, želite li više novca. Moguće su I neke vrste špekulacija, novca na koji nećete morati da platite porez. U trećoj dekadi meseca očekujte više novca nego u ostatku meseca. Razmislite dobro, šta vam je kupiti, nameravate li otići u kupovinu za novu, prolećnu, sezonu. Saturn vršlja po vašoj kući rada i on ne zna za sredinu: ili ćete imati previse posla ili ga neće skoro uopšte biti. Nemojte se predavati: dajte sve od sebe I stvari će doći na svoje mesto. Vaš profesionalni status, veoma je povezan sa količinom energije koju ulažete na radnom mestu I zato nemojte, niukom slučaju, zapostavljati obaveze ili odlagati da uradite ono za šta ste dobili nalog. Kvalitet urađenog posla, mnogo će zavisiti od vašeg smisla za analitičnost i urednost.

Ljubav: Izašli ste iz meseca u kome ste mogli da uložite dovoljno energije da bi skockali odnose sa vašim partnerom. Zbog Venere u Ribama, pokušajte da animirate vašu ljubav I da se povremeno prepustite onome šta vam prija: romantici. Ako tražite novu ljubav, potražite je u znaku Strelca ili Ribe-najpre ćete je tamo naći. Ali, ko zna, možda je nađete I tamo gde je ne tražite, budući da je proleće na pragu i da se sve budi i sprema za najradosnije godišnje doba.

Zdravlje: Saturn u Strelcu, I dalje, proverava da li se domaćinski odnosite prema vašem zdravlju: da li se hranite, vežbate I odmarate, u skladu sa vašim fizičkim I psihičkim potencijalom. Ukoliko je sve kako treba, nemate se čega bojati. Zaškripi li negde, nemate šta čekati: odmah se obratite lekaru. Obratite pažnju na stress, te vam, u tom smislu, preporučujem, u popodnevnim satima, neki od čajeva za opuštanje jer će vas oni, najlepše, uvesti u carstvo snova. Zbog Merkura u Ribama, budite spremni na manje depresivne epizode.

LAV

Posao:U vašoj žiži će, u ovom mesecu, biti:novac od ugovora, sex, podrška od drugih, psihološka regeneracija, prosvetljenje, duhovno uzdignuće i dostizanje duševne i moralne snage. Ako ste u prethodnom period sklopili poslovni ugovor, počeli da ga realizujete, u ovom možete očekivati realizaciju u naplati. Ako vam je falila podrška, više neće: imaćete je dovoljno. Sex bi, ako ste voljni, mogao ojačati vaš psihološki potencijal I doneti vam, preko potrebno, rasterećenje, savetuje.

Primetili ste da na poslu nema one stabilnosti, na koju ste, do sada, svikli. Potpuno ste u pravu: sve se nešto menja I vi se, zbog toga, osećate nestabilno I nespokojno. Morate se prilagoditi promenama u radnom okruženju ili će nadređeni početi da vam zameraju I da kače, nepoželjne, epitete. Ključ je u pronalasku načina da povratite poljuljano samopouzdanje, verujte. Ako šefovi steknu utisak da stvari držite pod kontrolom, da vam samopouzdanja ne manjka, progledaće vam kroz prste za sitne propuste. Niko ne simpatiše, psihološki, nestabilne radnike. Već duži period vaše finansije imaju jaku nebesku podršku a ovo je period kada bi više novca trebalo da očekujete od realizacije, ranije sklopljenih, ugovora. Takođe, novac bi mogao da pristigne I od neke špekulacije, poreza, rentiranja nekog dobra. Sve u svemu, lep mesec kada je priliv novca u pitanju

Ljubav: Saturn se uselio u vaše polje ljubavi, što bi moglo, da vam u ljubavni život(što je danas, je li, veoma in), donese princa ili princezu sa većom razlikom u godinama! Takođe, vaš ljubavni život, zbog ulaska u kolotečinu, može biti zapušten. Nemojte to dozvoliti: priđite partneru, dodirnite ga jer dodir ima moć izlečenja, ako baš hoćete I ljubavnog života. Zbog Venere u Ribama, preporučuje vam se odlazak na romantičnu večeru ili neko slično mesto.

Zdravlje: Nestabilnost na poslovnom planu, lako se prebacuje na zdravstveno stanje jer, odavno je ustanovljeno: blizu 90% bolesti, na psihosomatskoj je bazi! Dalje, zbog planetarnih (ne)prilika I vi potpadate pod grupu donekle depresivnih osoba. Savet: uskladite ishranu, vežbanje I odmor I popodne konzumirajte neki od čajeva koji su protiv depresije(kamilica, ruzmarin itd).

DEVICA

Posao: Ovo je mesec u kome bi deo svoje individualnosti trebalo da podarite ili podelite sa još nekim. Tako je: ovo je mesec partnerstava i javnosti u kome se morate prilagoditi na funkcionisanje sa još „nekim“. Ovo je dobar period za sklapanje nekog ugovora: bračnog ili poslovnog, svejedno. Ako tražite posao, jer ste, trenutno, bez njega, dodajte malo „gasa“ jer je ovo idealan period za zapošljenje.Vaš posao zahteva aktivan pristup i ulaganje energije bez rezervi. Ukoliko to ne učinite, ne možete očekivati maksimalni učinak. Potrudite se da realizujete već sklopljen ugovor jer je to jedini način za ispunjenje obostranog zadovoljstva, predviđa mesecni horoskop. Ovan i Strelac imaju dominantnu ulogu u vašem radu te pokušajte da sa ovim znacima nađete zajednički interes i da očuvate dobru komunikaciju.

Zbog skorašnjeg ulaska Venere u vašu kuću ugovora, potrudite se da sklopite neki ugovor(dogovor) jer je to najbolji način da se „oparite“. Ovo je i mesec u kome bi mogli nekom špekulacijom da dođete do dopune vašeg kućnog budžeta. Povoljna je okolnost ako imate privatni biznis, jer se tada možete nadati većem prilivu i zaradi. Želite li dobru zaradu, oslonite se na Strelca ili Ribe jer su oni vaša dobitna kombinacija

Ljubav: Vašim poljem ljubavi vladaju Ribe, Strelac, stranci i vaš bračni drug. Izaberite kome ćete, u ovom prolećnom mesecu, kada se budi ljubav, pokloniti vaše srce. Bitno je samo da ono ne kuca samo za vas, pogotovu što je ovo mesec partnerstava. Ljubav mora imati prioritet, ako to do sada niste zaključili, krajnje je vreme. Ako ste sami, potencijalnog, partnera potražite na javnom mestu: u šopingu, pozorištu, na ulici ili prevozu.

Zdravlje: Psihološka je stabilnost osnova za zdravlje a planetarne prilike, upravo vam to poklanjaju. Dakle, iskoristite ovaj mesec za zdravstvenu stabilizaciju: ovo je idealan period za detoksikaciju i čišćenje jetre te, zbog toga, potražite metodu koja vam najvišre odgovara. Moja je preporuka sa limunom i maslinovim uljem a vi, ako znate bolju, slobodno je primenite jer organizam je u problemu ako svi organi ne rade besprekorno. Kao veliki pobornik borbe protiv stresa, isključivo prirodnim putem, iskreno vam preporučujem, u popodnevnim satima, neki od čajeva za smirenje(nana, kamilica itd)

VAGA

Posao: Sunce se nalazi u vašoj prirodnoj kući rada i zdravlja, tako da su ovo oblasti na koje bi trebalo do kraja meseca, da obratite punu pažnju i da date glavni akcenat u svojim aktivnostima. Ovako dobar period sreće se jednom u godini, te se, zbog toga, potrudite da ga maksimalno iskoristite.Kao što je rečeno, ovaj mesec je idealan za unapređenje vaših radnih performansi, za dobijanje nagrada, ako ste bili vredni a naravno i za napredak u karijeri. Ako ste nezaposleni, potrudite se malo, možda uspete da animirate poslodavca, budući da su vam planete naklonjene. Pre nego što potražite posao, upoznajte se sa iskustvima onih koji su ga tražili i našli. U prošlom mesecu ste ulagali dosta energije da bi poboljšali stanje u vašem budžetu. Tako dobre, čak i malo bolje, prilike očekuju vas i u ovom mesecu. Dobri rezultati posla koji obavljate, najpre će rezultirati adekvatnom finansijskom nagradom. Postoji jedan bitan preduslov: morate pojačati komunikaciju sa Ribama i Strelcom i sve će biti bolje nego što očekujete. Prištedite nešto novca, teška su vremena, savetuje

Ljubav: Ovo je mesec u kome dolazi proleće, budi se priroda a naravno i nove ljubavi. Vi ste, svakako, jedan od znakova kome ljubav, skoro podjednako, znači kao i kiseonik koji udišete. Želite li u svoje srce da primite još nekog, najpre ćete ga naći na radnom mestu i to u znacima Ovan, Strelac ili Ribe. Ako ne želite da menjate svoju ljubav, ovo je mesec u kome bi trebalo da poradite na pojačanju romantike i da predložite partneru odlazak na romantičnu večeru ili na lokaciju koja bi u oboma mogla da probudi takva osećanja.

Zdravlje:Jupiter u Devici i Sunce u Ribama, povoljno utiču na vaše psihičko i fizičko zdravlje ali bi bilo dobro da i vi date neki zdravstveni doprinos. izvršite neku od poznatih detoksikacija organizma, budući da je iza nas pola godine u kojoj smo se, katkad, previše hranili a manje kretali. Zbog planetarnih prilika, mogli biste imati manjih problema sa anksioznošću za šta vam preporučujem čaj od Matičnjaka, u popodnevnim satima, koji će da vas opusti i pripremi za san.

ŠKORPIJA

Posao: Evo nas u mesecu u kome su favoriti vaše omiljene teme: ljubav, hobiji i korišćenje slobodnog vremena. Ovo je period koji se poklapa sa dolaskom proleća kada se, osim prirode, bude i nove ljubavi, što je vaša neiscrpna tema i životna motivacija. Moći ćete da pokrenete, ako već niste, ili da oživite hobi koji vas ispunjava i koji vam pruža, preko potrebnu, psihološku ravnotežu. U ovom mesecu je jako bitno da budete vredni, budući da će vam to biti jedan od glavnih načina za zaradu jer su radno polje i kuća finansija spojene Marsom, planetom rada i energije. Strelac ili osobe iz inostranstva, mogu imati ključnu ulogu u vašim radnim aktivnostima te, zbog toga, nemojte sa takvima kvariti komunikaciju.

Ovo je mesec poboljšanja vaših finansijskih prilika budući da će Mars i Venera, koji inače vladaju finansijama, ući u njima povoljna polja: znakove Strelca i Ribe. Biće ovo prilika da dopunite vaše, prilično, istanjene novčanike i zato nemojte sedeti skrštenih ruku. Ribe i Strelac su znaci sa kojima bi trebalo da sarađujete i imate dobru komunikaciju, želite li da novac ne ostane samo „pusta želja".

Ljubav: Jupiter, vladar vašeg polja ljubavi, nalazi se u znaku Device, pa bi, u ovom mesecu, osim na Ribe i Lava, pažnju trebalo da obratite i na osobe u znaku/podznaku Device. Ako već imate „ljubav svog života“, ništa ne menjajte, pokušajte da u vašu vezu prizovete elemente romantike, odlaskom na mesta koja je bude.

Zdravlje: Ako se izuzme sklonost stresu, ovaj mesec je prilično povoljan kada je vaše zdravlje u pitanju. Jedino ćete, zbog ulaska Merkura u znak Ribe, biti skloni depresivnim epizodama. Proleće je i vreme da pročistite vaš organizam od otrova koji su nastali kao posledica unošenja prekomerne hrane kao i zbog nedovoljnih fitzičkih aktivnosti. U popodnevnim satima popijte neki opuštajući čaj, kako to rade mnogi narodi, koji polažu na svoje zdravlje.

STRELAC

Posao: Porodica je centar vaših događanja u ovom mesecu. Biće vam od značaja da povratite mir i harmoniju u nju jer je ona vaš kamen temeljac. Kada u kući bude sve u redu, imaćete dosta više snage i energije da se upustite u rešavanje ostalih životnih problema i zadataka. Zato napred: porazgovarajte sa svima onima kojima se čini da su, na neki način, zapostavljeni. Zagrljaj i želja da se neko sasluša, sa pažnjom, mogu da budu moćan psihološki podstrek za svakog u porodici.

Finansije: Vaše finansije su u prethodnom mesecu trpele neizbežne turbulencije i ovo je mesec kada biste mogli da ih oporavite, zahvaljujući povoljnijim planetarnim prilikama. Mars iz polja preduzetništva, hobija i slobodnog vremena, boravi u vašem znaku, stvara vam stres ali vas i tera na aktivnosti čiji će rezultat biti finansijski oporavak. Ako ste preduzetnik ovo je povoljnija varijanta nego da ste negde zaposleni. Ribe su znak koji bi vam mogao pomoći da više zaradite

Ljubav: Mars, vladar vašeg polja ljubavi, ulazi u vaš znak što bi, astrološki rečeno, značilo: „ljubav dolazi po vas“. Ako tome dodamo da i Venera, generalni vladar ljubavi, boravi u povoljnom znaku, eto prilike za burnu i strasnu ljubavnu romansu, sa partnerom koga sanjate i priželjkujete. Ovan, Vodolija ili Riba, znaci su na koje bi trebalo da obratite pažnju ako tražite „pravu ljubav“.

Zdravlje: Imate dosta razloga da se nadate dobrom zdravlju u ovom mesecu. Sklonost depresiji, zbog Saturna u vašem znaku, polako će oslabiti pod uticajem sunčevih zraka i buđenja prirode. Prava stvar za vaše zdravlje bila bi oporavak digestivnog trakta, prvenstveno mislim na jetru, koji bi trebalo da sprovedete nekom od opštih metoda za detoksikaciju. Za popodnevne sate, uz dovoljno odmora, preporučujem neke od čajeva protiv depresije i stresa.

JARAC

Posao: Akcenat događanja u ovom mesecu je na poboljšanju komunikacije sa okruženjem i uspostavljanju što boljih odnosa sa braćom i/ili sestrama. Ovo je mesec u kome biste mogli otići na neki kraći put, bilo da je to u funkciji posla kojim se bavite, bilo da je to vaša lična želja. Komunikacija je danas najjače oružje, zato je nikad nemojte zanemariti ili zapostaviti ili će vam se ta greška „olupati o glavu“. Planeta koja vlada vašim radnim aktivnostima, provešće veći deo vremena u kući komunikacija, tako da se komunikacija, opet, nameće kao neizostavno oružje za životni boljitak. Što se tiče vašeg profesionalnog statusa, ovo je mesec u kome bi moglo da dođe do određenog napretka. Pokušajte da se nametnete nadređenima sa vrednim radom ali se i reklamirajte: ono što se ne vidi, kao da se nije ni desilo.

Finansije: Ako niste zadovoljni vašim finansijskim učinkom u prošlom mesecu, ovo je prilika da ispravite greške i da ojačate finansijsku situaciju. Vladar vaše kuće zarade od sklopljenih ugovora, nalazi se u kući komunikacije i znaku Riba. Da bi, dakle, prizvali „parice“, pojačajte do maksimuma komunikaciju sa radnim okruženjem i okružite se Ribama i Blizancima. Ako ste skloni finansijskim spekulacijama, onda je ovo vaš mesec. Pokušajte i da nešto uštedite, ide vreme odmora.

Ljubav: Vladar vaše kuće ljubavi, boraviće veći deo meseca u vašoj kući komunikacije, što je dobar pokazatelj mogućnosti da upoznate osobu od koje će vam „srce brže zakucati“. Ukoliko u vašem srcu ima mesta za novu ljubav, potražite je u znaku Ribe ili Blizanca, mada će vam ovaj prvi znak više prijati. Na kraju, ovo nije loš mesec ni za one koji su skloni flertu, samo da paze da ne povrede stalnog partnera, to jest da budu diskretni.

Zdravlje: Vladar vašeg fizičkog tela, nalazi se u kući psihe, tako da vi morate dovesti vašu psihu u „top formu“, želite li da ozdravite ili da imate bolje zdravlje. Merkur u Ribama, teraće vas povremeno u letargično-depresivno stanje ali, ako budete uskladili ishranu sa fizičkim aktivnostima, dovoljno odmora i boravkom na suncu, uspećete da izbegnete negativne uticaje. Proleće je i vreme da oporavite vaše unutrašnje organe: izvršite detoksikaciju jetre, za početak i koristite više čajeve od kafe

VODOLIJA

Posao: Ovo je mesec u kojem bi trebalo da dođe do oporavka vaših finansija. Stekli su se planetarni uslovi, zavrnite rukave i spremite se da zakrpite rupe koje vas iritiraju. Ovo je i mesec u kome bi mogli da revidirate vaš jelovnik i da ga prilagodite trendovima koji odgovaraju vašoj „liniji“. Svakako bi trebalo izbaciti tešku, masnu, hranu koja vam je bila neophodna u zimskim mesecima jer će ta okolnost pozitivno uticati na vaše zdravlje. Ovo je mesec koji morate iskoristiti maksimalno i pokušati da zatvorite sve problematične aktivnosti(npr investiranje) koje bi mogle da dođu u obzir u sledećem mesecu, kada će većina aktivnosti biti osuđena na propast ili podložna ponavljanju koja će iziskivati dodatne troškove, a sve kao posledica prelaska Marsa iz direktnog u retrogradni hod. Dakle, zapnite, uradite teže stvari a lakše ostavite za sledeći mesec.

Finansije: Sunce u polju finansija i Jupiter u polju zarade od ugovora, sjajna su kombinacija, koja će, bez sumnje, oporaviti vaše finansije. Ribe, Bikovi, Device i Škorpije, znaci su koji bi vam mogli pomoći u tim nastojanjima, savetuje mesecni horoskop. Pokušajte da sklopite neki ugovor u vezi profesije s kojom se bavite, to je sjajan način za početak priliva novca.

Ljubav: Ljubav je imala posetu vašem znaku u prošlom mesecu. Ni u ovom mesecu ne stoje vam bitno slabije prilike za nju. Proleće budi prirodu i oživljava želju za ljubavlju, tako da vam tog elana neće faliti. Novu ljubav možete pronaći u nekom restoranu ili banci a najpre u znaku Bika ili Ribe. Ako ste zadovoljni sa svojim partnerom, da bi izbegli monotoniju, priredite mu nešto na romantičnoj osnovi: sigurno će ga oduševiti i okrenuti, odlučnije, prema vama.

Zdravlje: Merkur u Ribama, činiće vas, povremeno, depresivnim. Uzdržite se od teške i masne hrane, budite fizički aktivni, dovoljno se odmarajte, kako na dnevnom, tako i na nedeljnom nivou i, ne brinite se. Preporučujem vam da izvršite prolećnu detoksikaciju organizma i da, u popodnevnim satima pijete neki čaj protiv depresije: Matičnjak, na primer.

RIBE

Posao: Ovo je mesec vaše afirmacije, budući da će Sunce boraviti veći deo meseca u vašem znaku. Okolina će pažljivo slušati vaše izlaganje i slediti vas, ako to bude potrebno i ako to budete želeli. Imaćete i podršku za ono za šta se budete zalagali. Zato, zapnite iz sve snage, da uradite ono što želite, od neba ćete dobiti vetar u jedra. Na poslovnom planu će biti dosta aktivnosti, budući da će u vašem polju profesije biti čak 2 planete. Spremite se na pregalački rad i pokušajte da što više uradite jer, već od sledećeg meseca startuju nepovoljni planetarni uslovi, kao posledica retrogradnosti Marsa, zbog čega ćete morati neke poteze da ponovite i da potrošite znatno više energije(čitaj: novca) nego što ste predvideli.

Finansije: Sa Venerom u vašem znaku, koja će tamo boraviti veći deo meseca, ne morate se brinuti za vaše finansije. Ako tome pridodamo i položaj Marsa u Strelcu, koji će dati energije vašoj profesiji a samim tim i koristi od nje, skockale su se prilike da ne brinete za novac u ovom mesecu. Savet: prištedite nešto novca za teže finansijske prilike.

Ljubav: Kad nekoga hoće, onda ga baš hoće: i ovo je polje u kome vas očekuje dobrobit: bilo od emocija stalnog ili novog partnera. Vaše je polje partnerstava povoljno aspektovano tako da vi, skoro, možete da birate koga ćete i koliko voleti. Nemojte preterati i preceniti vaše potencijale da ne biste ostali „kratkih rukava“ na više mesta. Novu ljubav možete pronaći u znaku Ribe, Ovna, Bika ili Vage i to na nekom romantičnom mestu.

Zdravlje: Sa Južnim mesečevim čvorom u vašem znaku i Saturnom, oštećenim Jupiterom, vašim suvladarom, vaši zdravstveni parametri nisu tako dobri. Stres i depresija ugrožavaju vaše zdravlje a da je to tako, najbolje ćete znati po kvalitetu vašeg sna. Ako se budite noću, imate isprekidan san, to je znak da vam je pao imunitet i da morate da „prikočite“. Uz balansiranu ishranu i rekreaciju, morate se dovoljno odmarati: kako na dnevnom, tako i na nedeljnom planu. Za popodne vam preporučujem češću upotrebu smirujućih čajeva.

Izvor: mogujatosama.rs/nadlanu

Pogledajte još