NEKA OSTANE BEZ TEKSTA: Postanite najbolja ljubavnica na svetu!

Seks je veoma bitan aspekt svake veze, a ukoliko smatrate da ima mesta napretku, ovo su neki od poteza koje biste definitivno trebali da uradite. Uz nekoliko koraka, budite najbolja koju je ikada imao.

1. Dobar seks počinje van spavaće sobe

I pre ulaska u spavaću sobu, krenite sa zagrejavanjem situacije. Smatrajte to predigrom predigre. Pošaljite mu 'golišave' poruke, dočekajte ga sa romantičnom večerom ili ga izmasirajte.

2. Budite spremni na eksperimentisanje

Sve strahove ostavite van spavaće sobe. Možda nećete koristiti lisice i bičeve, ali to ne znači da ne treba da budete spremni za nove stvari. Dopustite da vam veže oči, čime ćete izoštriti ostala čula. Vežite partnera pa se kockicom leda igrajte s njegovim erogenim zonama. Upotrebite maštu.

3. Budite podmazani

Kada je reč o seksu, vrlo je važno da ste podmazani. Lubrikanti koji obećavaju odlaganje orgazma ili oni koji greju veoma su dobra stvar. Ako mu se igrate s penisom rukom koja je podmazana lubrikantom, to se pretvara u potpuno novo iskustvo.

4. Održavajte kontakt očima

Kad gledate nekog u oči, stvara se intimniji i intenzivniji osećaj, naročito ako su vam lica udaljena samo nekoliko santimetara. Ali nemojte gledati partnera u oči neprestano, jer to može delovati jezivo. Nekoliko sekundi s vremena na vreme je sasvim dovoljno.

5. Preuzmite kontrolu

Muškarci vole kada žena ponekad preuzme kontrolu. Inicirajte seks i ne dopustite da partner u bilo kojem trenutku preuzme kontrolu – budite odozgo i odlučujte kako će se stvari odvijati. Vežite ga mekanom satenskom tkaninom umesto lisicama, jer je ona mnogo udobnija ili smislite neki drugi način da ga držite pod kontrolom. Vezivanje nije samo seksi, nego je i intimni čin za koji je potrebno da partneri imaju međusobno poverenje. Ako on ne voli da vi dominirate, samo inicirajte seks, pa ga pustite da dominira.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još