NEKA VAS ZADOVOLJI: Zbog ovoga žene izbegavaju oralni seks!

1. Ne sviđa im se kako izgleda penis!

Većini žena se uopšte ne sviđa muški ponos i upravo iz tog razloga spremne su svakojakim izgovorima da izbegnu pružanje oralnog seksa.

2. Boje ‘ga’ se!

Mnogima neshvatljivo, ali neke žene zaista imaju fobiju od penisa i ne žele tu stvar ni blizu svojih usta. Još jedna stvar koju morate da pokušate da promenite!

3. Muškarci žele ‘duboko grlo’

Mnogo žena smatra da muškarce prilikom oralnog seksa izuzetno pali ‘duboko grlo’ pa ako im to nije jača strana, radije izbegavaju pružanje oralnog seksa svojim partnerima.

4. Ne zna kako se to radi

Neke žene su uverene kako ne znaju da pruže ‘blowjob’. Podučite ih, nema vam druge!

5. Muškarci zaspe posle ‘felacia’

Često žene ne žele da pružaju oralni seks jer su uverene da će njen partner zapasti odmah nakon što ona odradi svoj posao i tako ostati uskraćene za svoje potrebe!

6. Higijena

Ima žena koje su zbog nekih loših iskustava u prošlosti zaključile da se muškarci ne drže higijene. Naravno, svesne su da ima i onih koji paze na te stvari, ali im se jednostavno ne ‘rizikuje” pa se ni ne spuštaju više na kolena.

7. Prevelik im je!

Nekim ženama će vaš penis jednostavno biti preveliki! Naravno da ovo godi egu, ali svesni ste da ima i negativnih efekata. Uvek možete da pokušate razgovorom da objasnite partnerki da se nećete mnogo naljutiti ako neće moći da ga celog stavi u usta.

8. Ne sviđa im se ukus sperme!

Najmanje šta možete da učinite je da joj obećate da nećete svršiti u njena usta. Ako je pametna, shvatiće šta joj je činiti, a na vama je hoćete li obećanje i održati. Šalimo se, naravno da ćete ga održati!

9. Smatraju da damama to ne priliči!

Postoje žene koje misle da je pružanje oralnog zadovoljstva muškarcu pomalo droljasto, te da se jedna dama ne bi trebala upuštati u takve stvari. Argumentovana rasprava na tu temu može biti od pomoći.

Pogledajte još