LJUBAVNI HOROSKOP ZA 28. FEBRUAR: VAGA gaji iluzije, JARAC želi samoću

OVAN

Dan čete provesti u krugu prijatelja.(old_image) Bićete dovoljno u priči koja vam obećava odličan provod bez veće gužve. Oslobodite se okova kojima ste započeli dan.

BIK

Oni koji su slobodni mogu da očekuju odlično raspoloženje na polju emocija jer će vam se pojaviti osoba rođena u znaku Lava koja može da vam donese dovoljno dobre aspekte koje bi mogli da pretočite u nešto konkretnije.

BLIZANCI

Imate motiv da održavate vezu ali ovde sun eke stvari dovoljno jasne da se ne možete podvući pod činjenicu da je sve u redu. Budite strpljivi i ne dozvoljite da se nešto loše desi po pitanju partnera i vas.

RAK

Odmaraćete se u krugu porodice I nećete žaliti za vremenom koje ćete provesti na ovaj način. Niste sami I to vam je najbitnije u svemu što vas okružuje trenutno.

LAV

Bili ste u centru pažnje ali se niste pokazali kao dobar sagovornik. Mislili ste da ste dovoljno mudrui ali ste ovu činjenicu sakrili od javnosti kao jednu intimnu stvar.

DEVICA

Možda ste malo grešili u svojim stavovima na polju ljubavi. Nećete praviti kompromis zasigurno zarad nečijeg hira. Bićete otvoreni na polju emocija.

VAGA

Imate naglašenu iluziju u vezi osobe na koju čest mislite. Možda ste više pod stresom koj osećate pa ste spremni da pobegnete u snove. Pokušajte da budete realniji.

ŠKORPIJA

Ljubav: Prevazićićete emotivnu krizu sa partnerom. Moždavam je bio potreban stručnjak u nekim situacijama ali ste se vi ipak izborili. Niste neko ko bi odustao od nekoga kadasu emocije u pitanju.

STRELAC

Ljubav: Dovoljno ste zreli da preuzimate potpunu odgovornost. Imaćete srca da priđete osobi na koju često mislite. Aspekti vas podržavaju u to nameri.

JARAC

Planirate da se odvojite od partnera bar na kratko. Sumiranje utisak vam je prioritet. Pokušavate sami da rešite mnogo više problema nego sam partner. Za sada uspevate u tome na nekom nivou.

VODOLIJA

Osećate potrebu da dominirate u odnosu na partnera. Skromnost druge strane se našla u priči sa vama i nema nameru da menja stav po tom pitanju.

RIBE

Osoba plave kose je neko ko vam odvlači pažnju. Ne budite u lošem raspoloženju jer se neki aspekti sporije protežiraju kao i vaše otvaranje po tom pitanju.

Izvor: luftka.rs/nadlanu

Pogledajte još