NEDELJNI HOROSKOP (28.FEBRUAR- 5. MART): OVNU raste ambicija, LAV kaže zbogom ljubavi

OVAN (21.3.-20.4)

Posao - Vaše ambicije rastu iz dana u dan, ali bez dobrog plana i istrajnog rada teško ćete ostvariti željene ciljeve. Ukoliko budete mudri i strpljivi, imaćete sve šanse da u narednom periodu savladate zamke. Ako želite brze rezultate, očekujte probleme. Izbegavajte nepromišljene finansijske poteze i rasipanje para. Pazite šta pričate, a spontane opaske o drugima radije prećutite, ma koliko bile duhovite.

Ljubav - Trudite se da ostvarite harmoničan odnos sa partnerom, ali to vam baš ne ide od ruke. Pošto je on trenutno u težem položaju od vas, pomozite mu da prebrodi krizu.

Zdravlje - Čuvajte se virusnih infekcija. Čajevi su trenutno najbolja prevencija.

BIK (21.4.-21.5)

Posao - Mnogo ste očekivali, a malo dobili. Budući da ste perfekcionista, niste zdovoljni postignutim rezultatima, ali, ukoliko pomerite ugao posmatranja, shvatićete da nije sve tako crno, kao što vam se čini. Nije vam lako, ali je zato situacija u kojoj se nalazite korisna. Vreme radi za vas. Bidite strpljivi i taktični u ophođenju sa kolegama.

Ljubav - Morate da pređete preko uvrede ako želite da sačuvate vezu. Pošto ste neke partnerove "slabe tačke" već otkrili, iskoristite stare "trikove" da ga ponovo osvojite.

Zdravlje - Bezvoljni ste i umorni. Čuvajte se povreda.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Mnoge stvari se ne odvijaju onako kako ste zamislili i kako biste želeli. Nezadovoljni ste razvojem situacije i stalnim zastojima koji zahtevaju dodatno strpljenje. Obuzdajte bes. Distancirajte se od svega što vas iritira. Vreme je da se zapitate koliko ste sami doprineli da se okolina prema vama tako ophodi? Nađite način da se izborite sa konstantnom poslovnom tenzijom.

Ljubav - Od partnera tražite sve ili ništa, a loši odnosi pokazuju da grešite. Ako ne želite da ga izgubite, prestanite da mu zvocate. Ne pokušavajte da menjate druge, menjajte sebe.

Zdravlje - Ne preterujte sa alkoholom. Više se krećite.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Konačno ste izašli iz faze apatije i spremni ste da se angažujete na više frontova. Čekaju vas veliki intelektualni i fizički poslovi, koje rado prihvatate. Snaga volje je naglašena, sve vam ide od ruke. Na zlonamerna peckanja sa strane zasad ste indiferentni. Izbegavajte konfliktne situacije, obuzdajte ljutnju. Nema razloga da se upuštate u rasprave koje ne vode nikuda.

Ljubav - Duhovitost i šarm vaši su najbolji aduti u igri zavođenja. Potpuno ste očarali voljenu osobu. Još ako je u pitanju Lav, strasti i ljubavi biće na pretek. Partner je napokon shvatio vaše vrednosti.

Zdravlje - O odličnoj ste kondiciji.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Pravite planove za nove poslovne projekte. U konfliktu između želja i mogućnosti, nastojite da nađete zlatnu sredinu. Predstoji vam uspeh. Svesni ste sopstvenih vrednosti, ali i ozbiljnosti situacije. Shvatate da vremena za gubljenje nema. Ulazite u period koji je odličan za nove početke, ali pre toga morate da raščistite sa starim navikama i osobama koje vas sputavaju.

Ljubav - Iako partner čini sve da zagolica vašu maštu, kasno je. Greške mu ne praštate. Smatrate da je izigrao vaše poverenje, pa planirate da se distancirate od njega.

Zdravlje - Svesni ste da pozitivne misli ne rešavaju tegobe. Preduzmite nešto.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Vredno radite, ulažete veliki napor da ostvarite zacrtane ciljeve, ali niste zadovoljni postignutim rezultatima. Iritiraju vas stalni zastoji i kašnjenja. Očigledno, zvezde vam tokom ovog perioda nisu baš naklonjene. Ušli ste u pomalo depresivan period. Imate osećaj da vam ništa ne ide od ruke. Strpite se, biće bolje. Već sledeće nedelje biće sve u redu.

Ljubav - Odnosi sa ljubavnim partnerom nisu baš najbolji. Želeli biste da više vremena provodite zajedno, ali njemu je posao važniji od ljubavi. Budite strpljivi. Nije vreme za radikalne promene.

Zdravlje - Zaštitite se od virusa, ojačajte imunitet.

VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao - Okruženi ste osobama na koje ne možete da se oslonite. Loša poslovna komunikacija čini vas nezadovoljnim. Ono što zavisi od vas trenutno je pod kontrolom. Zvezde su vam u ovom periodu naklonjene. Na poslovnom planu, bićete u prilici da između nekoliko primamljivih ponuda. Dobro razmislite za koju opciju ćete da se opredelite. Pokušajte da nešto investirate u budućnost.

Ljubav - Romantično ste raspoloženi, željni ljubavi i nežnosti. Imate mnogo udvarača, ali ne uspevate da ostvarite trajniju vezu. Neka bivša ljubav vam se i dalje "mota po glavi".

Zdravlje - Promenljivo raspoloženje negativno utiče na vašu liniju. Obuzdajte apetit.

ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao - Ne dozvolite da vam lenjost upropasti šanse za napredovanje i nove poslovne uspehe. Predstoje vam važne odluke, a vi se "kockate" i kolebate, jer iz određene situacije želite da izvučete maksimum. Nažalost, nešto morate žrtvovati. Preispitajte svoje ponašanje prema drugima. Obuzdajte želju da manipulišete ljudima i držite sve konce u svojim rukama.

Ljubav - Ovih dana prijaće vam društvo osoba rođenih u znaku Lava. Provodite lude i nezaboravne trenutke. Partner vas osvaja gomilom slatkih laži i nestaje. Šta ste tražili, to ste i dobili.

Zdravlje - Bolovi u grudima mogu biti posledica srčanih smetnji ili problema sa plućima.

STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Izvesni događaji čine vas emotivnijim nego inače, što utiče na vaše intelektualno rasuđivanje, pa posao može da trpi. Najbrbljiviji ste od svih astroloških znakova, a posledice pogrešno izgovorenih reči mogu biti fatalne. Pokušajte da budete manje sebični. Vašim saradnicima je dojadila vaša egocentričnost. Potrudite se da uspostavite bolje odnose.

Ljubav - Sa partnerom nikako da nađete zajednički jezik. Žalite se da vam ne poklanja dovoljno pažnje, a on prosto ne zna kako da vam ugodi. Vreme je za otvoren razgovor o vašoj vezi. Budite tolerantniji.

Zdravlje - Mogući problemi sa hormonima. Više se krećite.

JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao - Ambiciozni ste, uporni, vredni. Zahvaljujući višku energije i kristalno jasnim željama, dolazite do željenog cilja. I planete su delimično zaslužne za uspeh. Moguć iznenadni dobitak. Upornim zalaganjem postižete sve što ste naumili. Nema razloga za brigu. Potrudite se da uspostavite dobre odnose sa saradnicima. Ne budite isključivi i egocentrični.

Ljubav - Budući da ste zatrpani obavezama, nemate mnogo vremena za ljubav. Partner se oseća zapostavljeno, pa je poželjno da mu posvetite pažnju, ako ne želite da narušite dobre odnose.

Zdravlje - Preosteljivi ste. Bezrazložno nezadovoljstvo utiče na nekontrolisano uzimanje hrane.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao - Trudite se da konfliktnu situaciju držite pod kontrolom. Svi oko vas rado bi da se svađaju, pa vas konstantno provociraju. Srećom, vi ne nasedate na provokacije. Stalo vam je da imate dobre odnose sa kolegama. Čitava ova sedmica prolazi u miru, redu i radu. Ne očekujte ništa spektakularno. Iskoristite višak energije za veliko spremanje.

Ljubav - Vaše dobro raspoloženje pozitivno utiče i na odnos sa partnerom. Uživate u trenucima zajedništva. Ako ste sami, Vaga je idealna osoba za vas.

Zdravlje - Pošto postoji opasnost od povreda, budite oprezni. Sve zdravstvene probleme uspevate da sanirate na vreme.

RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao - Napredak u profesiji je evidentan. Predstoji vam uspeh u zanimanjima vezanim za vaspitno-obrazovni rad. Puni ste radnog elana, a vaše ambicije rastu iz dana u dan. Tokom ovog perioda ne započinjite ništa pre nego što okončate stare obaveze. Imate lošu naviku da se angažujete na više koloseka, a da ništa ne privodite kraju.

Ljubav - Odnosi sa partnerom nisu sjajni. Preispitajte svoje ponašanje i menjajte ono što možete. Sa Lavovima i Ovnovima izbegavajte sukobe, jer ste vi u toj kombinaciji na gubitku.

Zdravlje - Loša cirkulacija i spondiloza zahtevaju lekarsku intervenciju.

Izvor:novosti.rs

Pogledajte još