MOŽDA JE I VAŠ NA LISTI: Ovo su najgori sastanci ikad!

Reci da si mi dečko, ili ću te iseći

Efren Molina i Jillian Martone s Floride imali su poprilično normalan prvi sastanak: Nakon večere, otišli su kod njega, a kada je odbio da kaže da je njen dečko, Jillian ga je napala nožem. Srećom, uspeo je da je savlada i pozove policiju, a ona umesto drugog sastanka čeka da izađe iz pritvora.

Vodim te na ručak, pa ću ti opljačkati stan

Kelley Galbraith jako je pogrešila kada je pristala da ode na sastanak sa Anthonyem Maldanadom. Dok su sedeli na ručku, njegov je prijatelj opljačkao Kelleyin stan, a Anthony je, kao pravi džentlmen, ukrao njen mobilni i ostavio je da plati račun za ručak.

Samo me odvezi na brzinu

Leah Gibbs je upoznala Adama Mintona na Facebooku, a umesto romantične vožnje gradom, Adam je zastao u jednoj prodavnici, opljačkao je, a onda je prisilio da ga brzo odveze s mesta zločina. Prava romantika!

Brzi sastanak

Kada pomislite na sastanak na slepo, pomislite na neugodnu tišinu, nedostatak tema za razgovor i privlačnosti, ali nikako na poteru na motoru. Upravo se to dogodilo mladoj ženi koja je preko prijatelja upoznala Adama Childsa. On ju je odlučio provozati na svom motoru, a umesto lepe vožnje, dobila je ludaka koji je počeo prolaziti kroz crveno i juriti po celom gradu. Sve je završilo policijskom poterom.

Pogledajte još