ČIČA MI JE STAVIO A DA NISAM OSETILA: Čovek zna znanje

Od porođaja s drugiom sinom imam problema s leđima. Ugojila sam se 18 kilograma, a težina mi je opteretila kičmeni stub. Pored svega, nošenje deteta mi je samo pogoršalo stanje. Išla sam kod različitih kiropraktičara, fizioterapeuta i specijalista fizikalne medicine. Posle nekog tretmana malo mi je bilo bolje, ali ubrzo bi se stanje postalo nepodnošljivo. Dešavalo se da dva dana ne mogu ustati iz kreveta. Počela sam da mršavim verujući kako će mi to pomoći. Skinula sam desetak kilograma, ali bol nije nestala.

Zato sam se odlučila da odem kod čiče u Mirijevu koji se bavi kiropraktikom ili kako kaže naš narod “namešta kosti”. Čekala sam dva sata u redu u ispred njegove kuće. Deda me je saslušao. Rekao mi je da legnem na stomak. Uzeo je levu nogu i naglo mi zabacio unazad. Bol je bila nesnosna. Onda mi je stavio ruku u predelu donjeg dela leđa. Ništa nisam osetila kad je snažno povukao.

Rekao mi je da ustanem. Sve je trajalo dva minuta. Ustala sam i lagano zakoračila. Malo mi je trnula leva butina, ali sam bila dobro. Prošlo je 11 dana od posete čiči ja bol više ne osećam Vratila sam se normalnom životu.

Pogledajte još