Majkl Fasbender: Šta je razočaralo obdarenog frajera?

Majkl Fasbender (35) je talenat koji je možda ceo svet primetio tek prošle godine odličnim ulogama u filmovima "X-Men: First Class", "Džejn Ejr", "Opasan metod", "Haywire" i "Sram", ali njegovo zvezdano vreme tek sledi. Talentom apsolutno privlači pažnju, a damama svakako i izgledom, mada možda još više i stavom pravog frajera od koga se tresu kolena.

Međutim, iako mu je 2011. godina donela puno radosti, Fasbendera je pogodilo nešto čemu se iskreno nadao (i zaslužio!), a što je izostalo. Naravno, pričamo o dodeli Oskara gde je sasvim nepravedno izostavljena njegova nominacija za ulogu u filmu Stiva Mekvina "Sram".

FOTO GALERIJA: Majkl Fasbender zavodi u magazinu "GQ"

- U početku ti ljudi govore "ićićeš na dodelu Oskara" i ti si u fazonu "kakogod, nema veze, nešto baš i ne verujem". Ali, posle izvesnog vremena ti se ta ideja uvuče pod kožu. Onda si u fazonu "i tako, ja idem na dodelu Oskara...". I onda počneš da veruješ u to. Ja sam stvarno verovao da idem. A onda sam saznao da ne idem i baš sam se iznervirao. Prva reakcija je bila: "Šta koj' ku...?" Sve je to taština. Stvarno ti postane bitno. A ne bi trebalo. Bila je to dobra mala lekcija za mene - rekao je Fasbender za "GQ".

Fas, znaš šta mi mislimo? Mogu slobodno da ti... Da budu ljubomorni na tebe, na tvoju nadarenost i... obdarenost, na isti način na koji je Kluni.

Ono što znamo sa sigurnošću jeste da će Fasbender potpuno opčiniti sve u ulozi robota Dejvida u filmu "Prometej" koji u domaće bioskope stiže 7. juna.

(old_image)

Pogledajte još