Ona je najseksi "bubamarica"!

Nikoleta Lozanova, ulepšala je naslovnicu junskog broja srpskog izdanja magazina „Maxim“. Ova mlada dama ima 24 godine, i u rodnoj Bugarskoj je poznata po svojoj lepoti ali i po smelosti da pokaže svoje čari. Kada vidite njene fotografije shvatićete zašto je igrač italijanskog Lećea Valerij Božinov, rešio da joj stavi burmu na ruku.
Fotografije: Nikoleta Lozanova
Dok Nikoletin suprug u Italiji vredno igra fudbal atraktivna manekenka uživa u čarima ove mediteranske zemlje: šopinguje i izlazi. I što je najzanimljvije svoju fan stranicu na Fejsbuku redovno osvežava fotografijama iz provoda. Ako želiš da i ti malo uživaj u Nikoleti, pogledaj našu fotogaleriju.

Budući da Nikoletin suprug trenutno igra u Italiji, atraktivna brineta se maksimalno trudi da uživa u čarima noćnog života, te šopingu u ovoj mediteranskoj zemlji, zbog čega je njena fan stranica na Fejsbuku prepuna fotografijama na kojima se zabavlja tokom izlazaka ili pozira u novim krpicama.

Iako u Italiji nije toliko prepoznatljiva, Nikoleta se može pohvaliti velikim brojem fanova na popularnim društvenim mrežama

izvor: Blic

(old_image)

Pogledajte još