Nadlanu.com te poziva na: Bassivity Digital Showcase (VIDEO)

Početak trećeg milenijuma doneo je novi poredak na srpskoj muzičkoj sceni i definitivno probijanje hip hop žanra u mainstream tokove pop kulture. Svojom pojavom 2001. godine izdavačka kuća Bassivity Music je, kao ključni faktor u definisanju novih pravila na sceni, počela svojevrsnu revoluciju na srpskoj hip hop sceni.

Portal Nadlanu.com će pratiti ceo hip hop spektakl Bassivity Digital Showcase 23. juna u DOB. Budite uz nas za prve fotografije, video i utiske sa nastupa brojnih domaćih hip hop zvezda.

Današnji afirmisani srpski hip hop umetnici stasavali su u laboratorijama (studijima) izdavačke kuće Bassivity Music koja danas predstavlja globalni brend čiji se samo deo aktivnosti odvija u Srbiji i regionu. Pored širokog uticaja u regionu, Bassivity Music je od 2005. godine fokus delovanja prebacio na tržište SAD.

Bassivity Music svim fanovima domaćeg hip hopa predstavlja nesvakidašnji hip hop spektakl koji se ne propušta: Bassivity Digital Showcase. Spremite se za subotu, 23. jun, jer će u Domu omladine u Sali Amerikana, u 21h početi promocija hip hop izvođača afirmisane izdavačke kuće Bassivity Music. Natupaju: Dada, One Shot, Dripac, McN, Ajzi, Ziplok, Sivilo, Žuti (Sick Touch), Arafat (Black Ring Crew). A tu su i zvezde srpskog hip hopa Struka i VIP uz DJ podršku: RMNG Show, Felony Flats, Jung B, Jackie Dagger.

Bassivity Digital i Nadlanu.com te pozivaju na Bassivity Digital Showcase! Pogledaj video!

Facebook event Bassivity Digital Showcase

(old_image)
https://www.youtube.com/watch?v=FZo_CCPeyjM
Pogledajte još