Prijatelji

0

Komedija koja je na jednom mestu okupula sjajne glumce. Šta se desi kada dvoje prijatelja odluče da imaju dete? Adam Skot, Dženifer Vestfild, Džon Ham, Kristen Vig, Maja Rudolf i ostali će nam otkriti!

Džejson i Džuli (Adam Scott i Jennifer Westfeldt) su trideset-i-nešto-godišnji samci sa Menhetna. Najbolji su prijatelji još od studentskih dana, žive u istoj zgradi, veruju jedno drugom i – nisu nimalo međusobno privlačni. Na početku filma sastaju se u šik restoranu u centru grada sa najbližim prijateljima – dva venčana para. To su zabavni i iskreni Lesli i Aleks (Maya Rudolph i Chris O' Dowd) i seksi Ben i Misi (Jon Hamm i Kristen Wiig) koji se brzinski poševe u wc-u restorana kad Džuli i Džejson stignu u restoran.

Na ponašanje nevaspitane dece za stolom do njihovog Džejson i Džuli primete kako nije pristojno dovoditi decu na tako sofisticirano mesto. Ali, baš tada im Lesli saopštava da je trudna. Džuli i Džejson se postide pa od srca čestitaju svojim prijateljima, prvim koji će dobiti dete. Lesli i Aleks ih uveravaju da nikad ne bi doveli decu u šminkerski restoran, da će biti cool roditelji i da se ništa neće promeniti.

Četiri godine kasnije – sve je drugačije…

Scenario i režija: Jennifer Westfeldt
Uloge: Adam Scott, Jennifer Westfeldt, Jon Hamm, Kristen Wiig, Maya Rudolph, Chris O'Dowd, Megan Fox, Edward Burns
https://www.youtube.com/watch?v=4rCOkhq1T6M

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.