I Robert Petinson je u fazonu bodlji i crnog ajlajnera

U crnom mantilu sa potpisom "Lanvin", ukrašenim velikom zihernadlom, nitnama i bodljama, sa ozbiljnom šminkom na očima, miljenik mladih dama - glumac Robert Petinson jednostavno ne liči na sebe. Da li je to dobro ili ne - pa, iste te mlade dame su tu da prosude.

Da li se i tebi čini da Rob u ovom editorijalu podseća na Edvarda Makazorukog - čuvenog junaka koga je igrao Džoni Dep u filmu Tima Bartona?

Robove neobične fotografije za novi broj magazina "L'Uomo Vogue" potpisuje ćerka reditelja Dejvida Kronenberga - Kejtlin Kronenberg, koja je odlučila da svuče popularnog glumca iz serijala "Sumrak" i obuče ga u znatno izazovniju modnu kombinaciju. Naravno, sve je u skladu sa aktuelnim modnim diktatom koji će ove jeseni celu planetu napraviti vrlo bodljikavom, metalnom i moderno pank.

PRIČA SE: Rob je, navodno, za milionsku cifru pristao da bude novo lice Dior parfema. Znači, modni svete, Rob je "u kući" i planira da tu napravi ozbiljan biznis.

Kada vidimo Roba van njegove standardne "uniforme" - karirane košulje, pocepanih farkmerki i patika, naravno da se iznenadimo. Jer, ko bi od ovog u suštini povučenog momka očekivao da ovako lagano uđe u vrlo modni editorijal?! Međutim, sve je to šoubiz, a mladi glumac žudi da svi što pre zaborave da je bio vampir i shvate ga ozbiljno. Uostalom to je već i pokušao ulogom u Kronenbergovom filmu "Kosmopolis". Koliko je uspeo, već je sasvim drugo pitanje...

Uskoro nas čeka poslednji nastavak "Sumrak Sage" - "Praskozorje 2", a veliko pomirenje Roba i Kristen Stjuart se već desilo. Promocija može da krene...

Kako ti se sviđa novi Rob sa crnim ajlajnerom?

(old_image)

Pogledajte još