Oteta

Priča prati Vila Montgomerija (Nikolas Kejdž), veštog lopova koji je poslan u zatvor na osam godina nakon što je prevaren tokom pljačke koja je izmakla kontroli. Izlazi iz zatvora spreman da ostavi kriminal iza sebe i izgradi odnos sa svojom kćerkom Alison Leb (Sami Gejl).

Njegova bivša družina i FBI agent Tim Harlend (Deni Hjuston) uvereni su da je baš on sakrio plen od deset miliona dolara u obveznicama pre odlaska u zatvor. Da bi se toga dokopao njegov bivši saradnik, Vinsent (Džoš Lukas), otima Alison i traži plen kao otkupninu; drži je u zatočenu u prtljažniku taksija tokom dana proslave Mardi Grasa, kad ju je zbog gužve naprosto nemoguće naći.

Montgomeri ima jedan dan da dostavi otkupninu, ali na svačije iznenađenje on ustvari nema novac, jer ga je spalio pre hapšenja da bi izbegao veću zatvorsku kaznu. Montgomeri vidi samo jedan izlaz – da se udruži sa starom kompanjonkom - prelepeom, pametnom i seksi Rajli Džefers (Malin Akerman). Njih dvoje moraju da izvrše još jednu pljačku dok nije prekasno.

Režija: Simon West
Uloge: Nicolas Cage, Danny Huston, Malin Akerman, M.C. Gainey

https://www.youtube.com/watch?v=ziPDho0cGC0
Pogledajte još