Kerber uzdrmao Cinemu

Cinema je iznenađujući izbor za sve one koji misle da obožavaoci Kerbera tamo zalaze samo greškom, međutim, momci su pokazali da im je za odlično odrađen zadatak potrebna samo bina, raspoložena publika i - njihovi legendarni hitovi. Bend je, inače, nastupio u nešto izmenjenom sastavu u odnosu na Halu sportova – odlično usviranu ritam sekciju su činili Vladan Božilović (bubanj) i Milan Stanimirovic (bas), obojica sarađuju sa frontmenom Galetom u bendu Deliverance.

U Srpsku Novu se ušlo uz “Bolje da sam druge ljubio”, “Od srca daleko”, “Hajde da se volimo”, ali je u prvom delu bilo i neizbežnih balada (“Kad ljubav izda”, “Na raskrscu”...) pa i poneko iznenađenje tipa “Vodi me”. Bend je u dva bloka (ukupno skoro dva i po sata) odsvirao svoj klasičan koncertni repertoar, poentiravši sa “Sanjam”, “Mama, tata”, “Između jave i sna”… “Nikad ponovo” je opet poslužila da “svojih pet minuta” dobiju prateći vokali, a za kraj je, kao i na koncertu u Hali sportova, ostavljena “Poslednja”.

KERBER U CINEMI - FOTO GALERIJA

Atmosfera je u krcatoj Cinemi bila, što bi rekao Andrija Milošević, fe-no-me-nalna! Najglasnije se čulo tvrdo jezgro Kerberovih fanova koji su se tiskali između barskih stolova, a legendarni bend je, u šarenolikoj publici gde su dominirali momci sa tompusima koji piju skupi šampanjac i devojke sa više silikona u ustima nego što neki imaju oko kompletne stolarije u stanu, stekao i nove obožavaoce. Nema sumnje - gazde Cineme su im, dovođenjem Kerbera, priredile “pozitivan šok”.

Bend uskoro završava sa koncertnim aktivnostima, ali povoda za brigu fanova nema, naprotiv. Razlog je – rad na novom albumu, odnosno, želja da dugo očekivani CD izađe ove godine. Sjajni koncerti u prethodnih godinu dana u Nišu, Novom Sadu i Beogradu su, nesumnjivo, dali novu energiju Galetu i ekipi, pa se album sa nestrpljenjem očekuje, a na „jutjub“ snimku možete osetiti kako je sinoć bilo u Cinemi:

(old_image)

Pogledajte još