Koko i duhovi

Detektivska priča prati dogodovštine Kokoa, koji se sa roditeljima useljava u novi stan. Tu je nekad živeo Vincek, stari škrtac čija je smrt obavijena tajnom. Koko se upušta u opasnu istragu zajedno sa svojom sestrom Maricom, vernim psom Carem i zabrinutim roditeljima. Dečak i njegovi prijatelji pokušaće da saznaju da li duhovi zaista postoje, te zašto pokušavaju da oteraju Kokoa i njegovu porodicu. U burnom raspletu ove detektivske priče saznaćemo da li će Koko i njegovi drugari uspeti da reše zagonetku pre odraslih.

Trenutno je u toku snimanje nastavka priče o Kokou, "Zagonetni dečak“, a u planu je da se o ovom junaku i njegovim drugarima snime ukupno 4 filma.

Reditelj ovog ostvarenja, Daniel Kušan, rođen je 25. januara u 1975, u Zagrebu. Poznat je kao reditelj, glumac i scenarista. Ima već 11 filmova iza sebe, te nekoliko nagrada, od toga dve za režiju filma "Koko i duhovi“. Njegov otac je još pre pola veka napisao istoimenu knjigu, koja i danas osvaja mladu publiku, te je ovaj film zaokružio celu detektivsku priču.

Režija: Daniel Kušan
Uloge: Antonio Parač, Kristian Bonačić, Nina Mileta, Ivan Maltarić, Filip Mayer, Dijana Vidušin

https://www.youtube.com/watch?v=pwml7fi5ANU
Pogledajte još