Otvaranje flamenko centara „El olor del alma“

0

Flamenko centar „El olor del alma“ u saradnji sa Chopper cafeom organizuje promociju svog centra i flamenka 14. Februara sa početkom u 21h. Promocija će biti održana u Chopper cafeu . Svi koji žele da se upozanju sa flamenkom i da zajedno sa nama uživaju u plesu i muzici su dobrodošli.

Flamenko Centar „El olor del alma“ (prevod naziva Miris duše) je osnovan oktobra 2011 godine. Predhodnica ovog Centra je flamenko škola Vengo koja je uspešno negovala ovu umetnost od 2003 godine. Osnivač Centra je Ojdana Radović. Kao jedini Flamenko centar u Beogradu cilj nam je da doprinesemo razvoju i širenju flamenko umetnosti, Španske kulture i Španskog jezika u Beogradu i Srbiji. U jedinstvenom prostoru koji je predviđen i prilagođen za flamenko ples, Flamenko centar nudi najbolje učenje flamenka u Beogradu. Polaznici uče kako da se izražavaju dramatičnim pokretima tela, ruku, šake i veštim radom nogu kroz različite i uzbudljive ritmove koje nudi flamenko.

Želja nam je da Beogradi postane vodeći grad u regionu sa razvijenom flamenko scenom koja će privući i mnogobrojne flamenko umetnike iz inostranstva.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.