U dobru i u zlu

0

Izuzetan film Dejvida O. Rasela koji dokazuje da život ne ide uvek po planu, ali da uvek može da se promeni na bolje ako veruješ, pa čak iako iako imaš psihičkih problema. Sjajne uloge u ovoj drami/komediji ostvarili su Bredli Kuper, Dženifer Lorens i Robert De Niro.

Pet Solatano (Bradley Cooper) izgubio je sve – kuću, posao i suprugu. Pošto je 8 meseci proveo u državnoj mentalnoj instituciji, sad ponovo stanuje sa majkom (Jacki Weaver) i ocem (Robert De Niro). Odlučan je da ponovo izgradi život, ostane pozitivan i ponovo osvoji suprugu, uprkos velikim izazovima koje je donela njihova razdvojenost. Njegovi roditelji žele da ponovo stane na noge i zajedno sa njima uživa u njima omiljenom fudbalskom klubu iz Filadelfije.

Kad Pet upozna Tifani (Jennifer Lawrence), misterioznu devojku punu sopstvenih problema, sve se zakomplikuje. Ona se ponudi da mu pomogne u novom povezivanju sa suprugom, ali samo ako joj on uzvrati uslugu. U međuvremenu veza među njima počinje da jača, a oblaci nadvijeni nad oba njihova života počinju da dobijaju srebrni porub.

Režija: David O. Russell
Uloge: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Robert De Niro, Julia Stiles, Chris Tucker
https://www.youtube.com/watch?v=cYyZXOY4Dxs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.