Levis predstavio novu kolekciju

U ekskluzivnom ambijentu "Levi's Store-a" u samom centru grada, upriličena je neobična modna revija pod nazivom "Evolution". Prikazan je razvoj Levi's džinsa kroz decenije, odnosno vekove, pa sve do nove kolekcije za proleće/leto 2007. godine

Farmerke su sada postale neizostavni deo odeće skoro svake žene pa i muškarca. Lako se uklapaju uz sve stilove. Ovog proleća posebno su aktuelne farmerke u obliku "šargarepe", uski modeli, mini i maksi dužine pantalona, tamni i ekstremno svetli teksas Levi's-ov su odgovor na sadašnju modu. Umesto da šetaju po pisti, manekeni i manekenke izveli su zanimljiv muzičko-plesni performans.. 

U savremenom oblačenju džins je nezaobilazan artikal, samo je važno naći primeren oblik. Naglašene boje, predimenzionirani odevni predmeti, raznovrsnost modela, međusobno se nadopunjuju i nose kolekciju proleće/leto 2007. godine. Mladi ljudi suočeni su s brzim promenama u načinu odevanja i s lakoćom mešaju stilove.

U novoj kolekciji za muškarce "Levi's Red Tab Boys“ predstavlja model 504 koji je komotniji u gornjem delu, a sužava se od kolena prema dnu nogavice. Gornji delovi odeće iznošenog izgleda pojavljuju se u neutralnim i svežim letnjim pastelnim bojama sa grafikom inspirisanom Rock'n'Rollom i izvornim indijanskim motivima.

Levi's devojke će nositi muške majice prilagođene obliku ženskog tela. Neguje se ležeran sexy izgled. Džins je niskog struka i naglašeno  uzan. Odevanje u slojevima je ključno, a capri i kratke pantalone su neizostavan odevni predmet. Sezonski modeli kombinacija su snažnih urbanih trendova inspirisanih "military" izgledom. Farmerke koje postavljaju nove standarde, a koje će se uskoro pojaviti u našim u Levisovim radnjama, specifično su dizajnirane sa džepom za  iPod.

Zaključak bi bio: "Levis je original, sve ostalo su kopije".

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Igor Barandovski

Pogledajte još