Novi klub Energija

Konačno, novi klub u gradu. Od sada, drugačiji provod možete da potražite u klubu sa karakterističnim nazivom - Energija

Za svoje prijatelje, klub“Energija“ je po prvi put sinoć otvorio svoja vrata. Klub može da primi oko 300 ljudi, i radiće od srede do nedelje. Dobro je sređen, od ventilacije, osvetljenja, pa do zvuka. Nadamo se da će se takav kvalitet održavati.

Ako je sudeći po muzici na otvaranju, onda klub „Energija“ obećava odličan muzički ukus. U njemu će se slušati strikno dobri progressive, electro, minimal i techno zvuci.

Na otvaranju je svako od petorice DJ-eva predstavio svoj zvuk na najbolji način DJ Lale, DJ Shoxy, Miloš Pavlović, Filip Xavi i DJ Velya.

Za sada je planirano da sredom slušamo najbolji techno zvuk od momaka iz Concrete-a, četvrtkom takođe tehno, ali nešto minimalniji od Miloša Pavlovića. Petak je rezervisan za DJ Velyu, a subota za DJ Laleta. Da nedelja može da bude dan za provod dokazaće vam DJ Shoxy. A biće i gostiju... Sve u svemu, techno vibracije na različite načine od srede do nedelje.

Ako ste umorni od istih mesta za izlazak, ako volite i možete da izlazite sredom ili četvrtkom a ne samo vikendom, ako obožavate tehno, elektro ili haus zvuk, odaberite svoj dan za izlazak, dobro se provedite i razmenite pozitivnu energiju u klubu koji se skriva na adresi Nušićeva 8.

Nada Veljković

Pogledajte još