Ko kaže da je ROMANTIKA IŠČEZLA: Kapri pretvorio Srbiju u najromantičnije mesto na SVETU

Nezaboravni trenuci ovekovečeni na romantičnim selfijima širom naše lepe zemlje učestvuju u velikom takmičenju, a vi još uvek možete da se priključite.

Dok nismo otkrili sajt romanticnomesto.com, nismo ni znali koliko romantike je svuda oko nas, a ovo je živi dokaz da je Srbija najromantičnje mesto na zemlji. Kad pogledate njihovu romantičnu mapu, odmah će vam biti jasno da je ovog leta ljubav u vazduhu.

Bilo da tek pokušavate da osvoijte osobu za kojom vam srce žudi, ili ste ludo zaljubljeni pa samo želite da joj pokažete sve čari romantičnih mesta, ili samo tražite savršeno mesto na koje biste odveli tog posebnog nekog, romanticnomesto.com je tu da pomogne.

Mora da ima neke magije u vazduhu pored reke, jer je za sada najromantičnije mesto u Beogradu Zemunski kej sa preko 100 fotografija.

PAŽNJA: Dovoljno je da napraviš fotografiju svog romantičnog mesta koje želiš da se nađe na romantičnoj mapi Srbije. Postavi svoju fotografiju. Potrebno je učitaš GPS lokaciju, a potom da fotku šeruješ na Twitteru ili Instagramu sa hashtagom #KapriMesto. Od tog momenta tvoja fotografija će se naći na ovom sajtu i biće dostupna svima. Kažu da, ako daš ime romantiočnom mestu, ljubav će trajati... - See more at: /pocetna/zivot/zanimljivosti/TOP-5-mesta-u-Srbiji-za-pravljenje-zaljubljenih-selfija.a-265890.299.html#sthash.zFdrzOqO.dpuf

Ovaj put smo fotografije nasumično izabrali, a već sledeće nedelje ćemo imati prikaz fotografija koje imaju najviše lajkova.

Ne zaboravite da glasate za najromantičniju destinaciju u Srbiji!
Sve fotografije možete videti na romanticnomesto.com

Ako želite da se i vaše romatnično mesto nađe na ovom sajtu, postavite svoju fotografiju., učitajte GPS lokaciju, a potom fotku šerujte na Twitteru ili Instagramu sa hashtagom #KapriMesto.

(old_image)

Pogledajte još