XII turnir javnih ličnosti u tenisu

"Komercijalna banka trofej Beograda" je trniski turnir  javnih ličnosti, sportista, pevača, političara, predstavnika ambasada, biznismena... koji, osim sportskih interesa, ima i humanitarni karakter. Sav prihod od manifestacije biće uplaćen kao jednokratna pomoć Centru u Zvečanskoj. 

Prema odluci organizatora, predviđeno je da svaki od učesnika  kupi jednu sliku koju su uradili štićenici Centra u Zvečanskoj, što će ujedno predstavljati i njihov prilog, odnosno kotizaciju za učešće na turniru. Minimalna cena slike je 2500 dinara. Na turniru je učešće uzelo 16 takmičara u muškoj, osam takmičarki u ženskoj kao i osam parova u biznis konkurenciji. 

Turnir koji je trajao tri dana, imao je i svoje verne navijače. Na poslednji finalni dan došli su svi oni koji su ispali proteklih dana, i na taj način dali svoju podršku kolegama. Tako su iz Vip kafe lože, pili, navijali i sređivali utiske: advokat Borivoje Borović, bivši stanar "Velikog brata" Sava, Margit Savović, Saša Popović, menadžer Saša Dragić, Kiki Lesandrić... Vruća atmosfera i na terenu i u kafeu.

Najviše sreće u muškoj konkurenciji imao je novinar Igor Miklja. U ženskoj konkurenciji, naša najbolja košarkašica Zorica Đurković pobedila je pevačicu Jellenu u setovima sa 9:2. U dubl biznis konkurenciji, pobedio je par "Bambi Banat" - Daskalović - Borovec. 

Pehari, nagrade, slikanje, čestitke i mini party zbog umora takmičara,  samo je delić atmosfere koji vam prenosimo sa teniskih terena "Đukić". Do sledećeg turnira.

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Časlav Vukojičić

Pogledajte još