Emile Hirsch u filmu "Speed Racer"

0

Novi film braće Wachowski

Emile Hirsch je izabran za glavnu ulogu u novom akcionom filmu „Speed Racer“ kompanija Warner Bros. Pictures i Village Roadshow Pictures, koji režiraju braća Wachovski. Saopštenje je objavio Jeff Robinov, predsednik produkcije kompanije Warner Bros. Pictures.

Robinov je izjavio „Emile Hirsch je mlada zvezda u usponu, što ga čini savršenim izborom za „vožnju brzih točkova“. On nastavlja da iskazuje svoj talenat kroz različite uloge i uzbudjeni smo što ga imamo u glavnoj roli.“ Emile Hirsch najskorije je dobio pohvale za ulogu harizmatičnog Johnny Truelove-a u istinitoj kriminalističkoj drami „Alpha Dog“ i za ulogu skejbordera Jay Adams-a u filmu „Lords of Dogtown“.

„Speed Racer“ je scenaristički i rediteljski film braće Wachovski u produkciji Joel Silver-a. Film ne samo da ujedinjuje braću ponovo sa Joel Silver-om nakon filmova „Matrix“ i „V kao Vendetta“, nego je i njihov prvi scenarističko/rediteljski film nakon „Matrix“ serijala.

Zasnovan na klasičnoj seriji koju je kreirao pionir anime Tatsuo Yoshida, „Speed Racer“ prati avanture mladog vozača Speed-a u njegovoj borbi za slavom na stazi i van nje. U filmu će se pojaviti i ostali likovi koji obožavaoci pamte uključujuci Speed-ovu porodicu i misterioznog lukavog rivala – Racer X-a. Novi „visoko-benzinski“ akcioni film kombinovaće revolucionarne vizuelne efekte i oštre rezove koji su postali zaštitni znak filmova braće Wachovski, smestajući film u XXI vek. Premijera je najavljena za 9. maj, 2008. godine. 

www.kontra.org.yu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.