Održana svečana premijera filma "Jesen samuraja" u prepunom Sava Centru!

"Prezadovoljan sam premijerom, reakcije su bile fantastične. Nadam se da će se film ljudima dopasti", rekao je Petar Strugar.

(old_image)

"Mislim da je reakcija publike bila baš onakva kavu smo želeli! Ponosan sam na ekipu i srećan što je publika prepoznala ono na čemu smo jako vredno radili poslednje dve godine!", rekao je reditelj Danilo Bećković.

Ekipu je podržao veliki broj kolega, među kojima su Viktor Savić, Aleksandar Radojičić, Tamara Dragičević, Mirka Vasiljević, Nataša Marković i mnogi drugi.

(old_image)

Specijalne gošće premijere filma Jesen samuraja bile su finalistkinje ovogodišnjeg izbora za Miss Srbije, koje su se vratile sa dvonedeljnih priprema iz Porto Karasa iz Grčke. Njih inače čeka još nedelju dana priprema za finale, koje će biti održano u nedelju, 9. oktobra u 21.30 u Studiju 7 u Šimanovcima, sa direktnim prenosom na RTV Pink. Tokom ove nedelje, devojke koje je odabrao i sa kojim radi stručni tim na čelu sa Vesnom de Vinčom kao predsednicom kompanije i Nebojšom Pilipovićem Pilom kao kreativnim direktorom, vežbaju za nastup tokom kojeg će nositi haljine Mladena Milivojevića Barona, kupaće kostime Milice Tričković i večernju toaletu Valentine Vidal.

Novosadska premijera filma "Jesen Samuraja" održaće se u sredu, 5. oktobra, u 19:45 u bioskopu CineStar 4DX, u šoping centru "Big".

Adrijana Čortan je vodila zvanični deo programa, a kako je publika reagovala kada su predstavljeni Sergej Trifunović i Nikola Kojo, pogledajte ispod:

Hristina je, nakon ove premijere, dobila novog kolegu glumca u vidu proslavljenog pevača Aleksandra Vuksanovića, alijas Ace Lukasa:

Aca je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa drugim kolegom, fenomenalnim Andrijom Miloševićem koji takođe briljira u Jeseni samuraja:

(old_image)

Pogledajte još