Od ove srede Maja Louis uživo sa bendom u Terminalu

0

Kada je noć još mlada i društvo se okuplja da se uz čašu dobrog pića ili laganu večeru opusti i zagreje za party do kasno u noć, nema boljeg mesta od Vračara koji svojim šarmom pretvara Beograd u evropsku lepoticu i Terminal Gastro bara u samom srcu Vračara sa najlepšim pogledom na Hram Svetog Save.

Ove zime Terminal je pripremio repertoar dešavanja za svako veče od utorka do nedelje. Svakog utorka od 21h Martina Vrbos uživo peva najpoznatije džez i pop hitove.

Od ove srede u Terminalu Maja Louis sa prijateljima izvodi stare i nove domaće i strane hitove, obradjene originalno u latino i fank zvuku. Maja je od svog oca nasledila izuzetan raskošan talenat i njena muzika je fuzija najrazličitijih stilova baš kao i jelovnik restorana koji više liči na mapu sveta nego na klasičan jelovnik.

Četvrtak je veče rezervisano za DJ Alesa a petak za DJ Pecu koji uvek prave sjajnu atmosferu uz zvuke haouse-a i melodic deep-a i disco.

Na sam dan dočeka 31. 12. – biće organizovana dnevna žurka sve do 20h – all day party uz prigodne kanapee, koktele i DJ Pešuta a za reprizu novogodišnje noći otkrijte degustacioni meni jednog od najboljih evropskih kuvara, kulinarskog olimpijca Aleksandra Ilića po specijalnim promotivnim cenama i uživajte uz dobar ritam i DJ Miloša Jeftića.

Dobrodošli!

Za dodatne informacije: 062 800 20 17
www.terminalgastrobar.rs

/

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.