DOBRO ČUVANA TAJNA: Dragana Mirković konačno pokazala fotografije sa venčanja!

0

Dragana Mirković izgovorila je sudbonosno "da" davne 2000. Šesnaest godina kasnije folk zvezda prvi put je javnosti pokazala kako je izgledala na svom venčanju.

Dragana je bila gošća Ognjena Amidžića. U emisiji „Ami Dži šou“, koja će večeras biti emitovana, prvi put su objavljene fotke sa Draganinog i Tonijevog venčanja u beču.

Tonija Bjelića, čoveka svog života, Dragana je srela slučajno. Upoznali su ih Draganini stric i strina koji žive u Beču, u koji je Dragana otišla da održi koncert, i ne sanjajući da ce svoju sudbinu vezati za taj grad.

Imala je nastup i organizator je pozvao Tonija da je odveze, pošto se njegov vozač nije pojavio, a znavši da Toni ima dobre automobile, neće pogrešiti.

Tog trenutka, kada mi je pružio ruku da se upoznamo, ja sam osetila nešto neobično. Od siline emocija nisam ni čula njegovo ime. Mislila sam da ga nikada više u životu neću videti, ali se on potrudio da bude drugačije – rekla je svojevremeno Dragana.

Čak je mislila da je u pitanju skrivena kamera jer su se njegovi stavovi oko nekih stvari u životu u potpunosti poklapali sa njenim, pa čak i stvari koje ona nikada nije nikom ni rekla.

Kada su se rastali, Toni joj je dao poklon. Mislila je da je parfem ili tako neka sitnica, a kad je u avionu otvorila i videla dijamantsku narukvicu i prsten šokirala se i poželela da vrati poklon. Bijelić je bio veoma lukav i nije joj tražio broj telefona, ali je zato ubacio svoju vizit kartu u kesu.

Kad sam se vratila, odmah sam ga pozvala, a on mi je tek kasnije priznao da su mu se noge odsekle kad je video da je pozivni iz Beograda. Pristojno sam se predstavila i zahtevala da mu vratim poklon, na šta je on rekao: „Meni je zadovoljstvo da vam tako nešto poklonim, vi ste divna osoba i ne dolazi u obzir da mi vratite poklon, možete se samo revanširati tako što ćete me nekad pozvati da vam čujem glas“. Nakon sedam dana sam shvatila da samo o njemu razmišljam. Počeli su pozivi i usledili su sati i sati telefonskog razgovora… – otkrila je davno pevačica.

Posle godinu i po dana platonske ljubavi, Dragana je spakovala kofere i otišla u Beč kod Tonija, gde je ostala zauvek. Bijelić ju je zaprosio iznenada, na semaforu, dok je bilo crveno svetlo. Venčali su se posle mesec dana, a danas imaju sina Marka i ćerku Manuelu.

Izvor: Alo!

/

Foto: Dragana Mirković/Facebook; TV Pink - PrintScreen/YouTube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.