37. rođendan studija B

RTV Studio B, prvog aprila proslavlja 37. rođendan. Tim povodom priredili su zabavu za sve prijatelje i saradnike u popularnom Kafe Teatru

Kao pravi slavljenici, goste su dočekivali direktorka i glavna i odgovorna urednica Dragana Milićević Milutinović i Jugoslav Pantelić. Za to vreme na velikom video bimu vrteo se džingl pod sloganom "Studio B u najboljim godinama".

Ovom prilikom uručena je i tradicionalna nagrada "Beograđanin godine" koja je pripala Prof dr Afksendiosu Kalangosu, koji je specijalno za ovu priliku doputovao iz Atine. Dirljiva priča male Dejane i poduhvat princeze Katarine Karađorđević, sve prisutne je ostavila "bez teksta". Petogodišnja devojčica se oporavlja, vešte ruke doktora nisu mogle da ostanu nenagrađene, a njegov govor koji je sve prisutne dirnuo i podigao na noge bio je propraćen velikim aplauzom.

Za muziku su bili zaduženi Bisera Valetanlić i Vasil Hadžimanov, dok je najveselija među voditeljkama bila Ivon Jafali. Svećice na ogromnoj plavoj torti sa znakom "Studio B", gasile su zajedničkim snagama pevačica Aleksandra Kovač i mlada voditeljka koja je u blagoslovenom stanju Ivana Vučićević.

Dobro raspoloženje i slavljenička atmosfera je potrajala do duboko u noć. Među zvanicama primetili smo i: Ružicu Sokić, Ivanu Zarić, Boška Jakovljevića, Ivana Tasovca, Goricu Mojović, Branka Cvejića, Vladana Batića, Ivicu Dačića...

Jelena Antonijević

Pogledajte još