Mark Volberg u novom filmu M. Najt Sjamalana

Kompanija 20th Century Fox, objavila je da će novi triler M. Najt Sjamalana - The Happening, prikazati na sujeveran dan - petak 13., u junu 2008. godine. Glavna uloga poverena je Mark Volbergu, sve traženijem glumcu Holivuda, nakon nominacije za Oskara za sporednu ulogu u nagrađenom filmu "Dvostruka igra".

Scenario za film "The Happening" napisao je M.Najt Sjamalan i prikazuje zivot porodice u bekstvu od apokaliptične pretnje čovečanstvu. "Petak 13. ima veoma svetski određenu simboliku koja čini idealnu podlogu za prikazivanje ovog zastrašujućeg trilera," izjavio je Brus Snajder, predsednik domaće distribucije kompanije 20th Century Fox.

"Mark ima jedinstvenu harizmu i autentičnost," rekao je Sjamalan. "Sva njegova raznolikost u ovom momentu karijere, čine ga savršenom osobom za ulogu profesora nauke Eliota Mura, centralne ličnosti ovog filma."

Volberg trenutno snima akcionu avanturu "Shooter" a do sada je ostvario zapažene uloge u blokbasterima "Posao u Italiji" (The Italian job) i "Savršena oluja"

www.kontra.org.yu

Pogledajte još