PUKLA TIKVA: Bane Đokić otkrio Cecine mračne tajne!

Pevač Bane Đokić i Ceca, bivša članica grupe "Models" su se na imanju stalno svađali! Međutim, izgleda da se ni po njegovom izlasku strasti nisu smirile, te je on putem statusa na Fejsbuku uputio niz uvreda na račun Modelsice i njenih roditelja.

– Ćoravi debeli gmazu, da ti je ćerka ku*vica od malena, to istina boli jel? Ja da sam razvezao usta o debilki maloj, ko je i gde razvlačio, ne bi ti bilo dobro… Smrdi ne kupa se , nema šta da obuče , jede non stop jer je nisi uhranio kako treba, kao nedonošče je… Da sam na tvom mestu pokrio bi se ušima i sakrio u mišiju rupu kakvu ćerku imaš i čime se ponosiš! I da znaš ako uđem opet ću je pljunuti a možda i popi*ati … Bolje ti je da gledaš svoja posla matori i jedeš njena go*na umesto što gledaš u moje zube! Ja sam takve kao što je ona izdr*ao odavno! Bar će imati sad tarifu 20e, neće morati da moli okolo da je ubacuju po spotovima – napisao je bivši farmer.

Saznajem da je izasla neka vest u kuriru o Ceci i njenoj prljavoj prošlosti , pa ovako ćoravi debeli gmazu da ti je ć...

Posted by Bane Djokic on Saturday, 2 April 2016

Pogledajte još