DETALJI JEZIVE TRAGEDIJE: Jelena Marjanović je IZBODENA NA SMRT

0

Nesrećna pevačica je pronađena u kanalu, porodica je u šoku, policija i dalje pretražuje teren radi novih dokaza koji bi pomogli u istrazi.

Policija je našla telo pevačice Granda Jelene Marjanović (33), koja je juče nestala u Borči, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Prvi rezultati istrage ukazuju na to da je pevačica izbodena nožem.

Dobio sam potvrdu da smo pronašli telo u kanalu na teritoriji opštine Palulula, Ne mogu ništa dalje da kažem, to ide u pravcu ove istrage za koju smo sumnjali tokom noći“, rekao je Stefanović novinarima u Beogradu.

Kako saznajemo, policija je prvo pronašla njen mobilni telefon, zatim jednu patiku i na kraju njeno telo, a prvi policijski nalazi navode da je Jelena izbodena nožem.

Ministar je dodao da će tokom dana policija imati više informacija. Nestanak Jelene Krsmanović, udate Marjanović (33) prijavljen je juče, pošto se posle 15 časova nije vratila sa trčanja na nasipu u Borči.

Nestanak je prijavio njen suprug, koji je sa njom i ćerkom bio na nasipu, pre nego što je Jelena otišla na trčanje, kada joj se gubi svaki trag.

Izvor: Alo/nadlanu

Foto: Facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.