PORODIČNO PROKLETSTVO: Jelena znala da će umreti

Smrt pevačice „Granda“ Jelene Marjanović (33), koja je nađena smrskane glave u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči, juče je uzburkala strasti u familiji ubijene, koja indirektno sumnja da je zet Zoran Marjanović umešan u zločin, jer mu je policija produžila zadržavanje u pritvoru još 24 sata.

Jelenina strina Gordana Krsmanović, čiji je pokojni muž bio policajac, izjavila je juče da se zločin sigurno ne bi dogodio da je on živ.

- Nećemo kročiti u kuću Marjanovića dok se sve ne završi i ne vidimo rezultate policijske istrage! Da je moj muž živ, niko ne bi smeo da digne ruku na Jelenu! Ovako nešto se sigurno ne bi desilo! Jelena je obožavala mog muža, bili smo jako vezani. On nije počinjao smenu dok nju prethodno ne pozove da čuje kako je i šta radi - plačući je ispričala Gordana Krsmanović, koju smo zatekli u kući Jelenine majke Zorice.

Gordana je sa još tri Jelenine tetke juče otišla na nasip pored kanala, gde je Jelena nađena mrtva, gde su poližili cveće.

- Moj muž je umro pre godinu dana u 43-oj godini! Ubrzo posle toga razbolela se i Jelenina majka Zorica. Otkrili su joj maligni tumor i morala je hitno na operaciju. Neprekidno smo bili u kontaktu i stalno razgovarali kako nju da izvučemo. Jeleni je to veoma teško palo. Jednom mi je rekla: „Šta nam se ovo dešava? Ja sam sledeća... Imam takav predosećaj!“, Ja sam joj na to odgovorila: „Ne pričaj gluposti! Bolje da ja budem sledeća, nego ti!“ - otkrila nam je Jelenina strina Gordana.

Kako smo saznali, Jelena je posle predosećaja da će umreti, otišla u lokalnu apoteku i tamo izmirila dug koji je imala.

Kod Jelenine majke Zorice Krsmanović juče su se okupile njene tri sestre. Niko od njih nije direktno optužio zeta Zorana za ubistvo, ali su nagoveštavali da sumnjaju u Zoranov alibi.

- Sve je jako čudno! Kao da se snima neki film. Ne znamo za svađe između Zorana i Jelene... Možda su nešto krili od nas.. Jelenu sam poslednji put zvala u subotu, oko 17 sati, jer sam očekivala da posle trčanja dođe kod majke. Neko je uzeo njen telefon, ali mi je odbio poziv! Posle toga je bila nedostupna - kaže strina Gordana.

Ona kaže da su u novinama čitali Zoranove izjave i da im ništa nije jasno.
Prema rečima Jeleninih, Zoran se nikada nije bavio muzikom dok nju nije upoznao. Ona je bila ta koja ga je izdržavala i polako uvodila u posao. Nakon nekoliko godina otvorili su studio.

- Sve nade polažemo u policiju! Samo da se ubica pronađe - dodaje Gordana.

Kako „Alo!“ saznaje, policija je juče ponovo pretraživala teren u nadi da će naći oružje kojim je ubijena Jelena. Obdukcija je potvrdila da je reč o tupom predmetu, najverovantije čekiću.

- Osim Jelenine krvi, na nasipu je pronađena krv za koju se sumnja da je od druge osobe. Veštaci pokušavaju da uzmu DNK-a, koji bi mogao da dovede do ubice - objašnjava naš sagovornik.
Porodica Marjanović juče nije htela da razgovara sa novinarima, a na kapiji je pisalo „Ne radimo do petka zbog smrtnog slučaja“.

Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook

Pogledajte još