MARIJA POSLALA PORUKU DEČKU: Uvek ću te nositi u srcu

Marijin otac Goran rekao je da je nestanak ćerke primetio tek ujutru oko 6 časova, kada se probudio, i pita se zašto odmah nije primenjen Tijanin zakon.

"Ne znam šta je imala na sebi, prethodno veče smo normalno legli da spavamo, ali je od garderobe uglavnom nosila crno. Ne mislimo da ju je neko oteo, povukla je rezu na sporednom ulazu i sama izašla. Ja sam u petak bio u školi, Marija je popustila sa učenjem, stalno se ljubakala s nekim dečkom, pa sam je kaznio - zabranio joj internet i izlaske. Možda je zato pobegla, ako je to uopšte neki razlog. Ali u subotu smo svi porodično bili u prirodi, po lepom vremenu, smejali se, delovalo je da je sve u redu i onda je odjednom nema", rekao je Marijin otac za Kurir.

On dodaje da su svi koji je poznaju pokušali da je dobiju na telefon, ali da se ona nije javila.

"Zvali smo je na mobilni, zvale su je drugarice, dečko, bivši treneri, rođaci i nije se javila. Sestra joj je proverila Fejsbuk, ali nije ulazila, niti je čitala poruke koje su joj stizale. Utvrdili smo da je u 2.45 sati poslala dečku poruku u kojoj mu se zahvalila što je bio uz nju i rekla mu da će ga uvek imati u srcu makar on bio sa drugom. Ni tu poruku ne znam kako da razumem", kaže Goran.

Izvor: Kurir

Pogledajte još