DNEVNI HOROSKOP ZA 06. APRIL: Lavovi osećaju veliku napetost, Jarčevi treba da iskoriste povoljne poslovne prilike

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Pozicija Saturna u Strelcu i Neptuna u Ribama nije tako sjajna zbog čega je potrebno da budete maksimalno koncentrisani na ono što radite i da se previše ne opterećujete onim što se o vama priča. Rođeni krajem maja mogu očekivati podršku jednog Lava, Vage, ili Vodolije, što je za njih veoma značajno.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Ovo je jedan od boljih dana za one praktične tipove vašeg znaka koji ne dozvoljavaju da ih bilo ko porazi i koji se osećaju dobro kada nešto rade, bez obzira kada će im to platiti. Možete naći nov izvor prihoda u saradnji sa nekim drugim Bikom, Rakom ili Lavom, a Škorpija i Jarac su uvek tu da vam ponude zajedničku saradnju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Pozicija Meseca odgovara rođenima krajem prve dekade znaka i najverovatnije ćete biti u prilici da se dogovorite sa nekim Ribama ili Vagom o poslu u inostranstvu a sa nekim Rakom ili Bikom oko započinjanja novog posla. Prijatno ćete biti iznenađeni pozivom Ovna ili Strelca.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Poslušajte savet Bika, Škorpije ili Jarca i nemojte odustati od plana koji ste do skoro imali u vezi sa nekim novim poslom, koji može na duži rok biti za vas dobar izvor prihoda. Praktična strana vaše ličnosti dolazi do izražaja, i vi ćete biti spremni da se upustite u nov projekat sa nekim Bikom ili Jarcem.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Situacija na poslu je prilično napeta, ali vi pokušavate da se distancirate i ako ste julski Lav, to vam polazi za rukom, jer ćete verovatno naći način kako da rešite svoju finansijsku situaciju. Ako ste negde na službenom putu, verovatno se prijatno provodite u društvu Vage, Vodolije ili Blizanaca.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Ako ste rođeni krajem prve i početkom druge dekade znaka, pokažite inicijativu u vezi sa poslom koji biste mogli obavljati na duži period, sa nekim ko posluje sa strancima. Imate dobre mogućnosti da se istaknete u radu sa osobom mlađom od vas, ako za nju pokažete dovoljno strpljenja.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Jedan od napornijih dana za one predstavnike vašeg znaka koji imaju kredite, finansijske probleme i koji pokušavaju da pravnim putem dobiju ono što im pripada. Nemojte se previše opterećivati problemima koje ne možete da rešite, ali u domenu nekretnina mogli biste imati uspeha.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Poslušajte savet Bika, Škorpije ili Jarca i nemojte odustati od plana koji ste do skoro imali u vezi sa nekim novim poslom, koji može na duži rok biti za vas dobar izvor prihoda. Praktična strana vaše ličnosti dolazi do izražaja, i vi ćete biti spremni da se upustite u nov projekat sa nekim Rakom ili Jarcem.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Naglašen znak Ovna i Strelca savršeno odgovara svim predstavnicima vašeg znaka, naročito onima koji su veoma ambiciozni i bili spremni da se upuste u neke nove poslove. Saradnja sa drugim Strelcem donosi vam zaradu. Ne odbacujte ponudu Jarca ili Riba, preko njih vam predstoji dobra zarada.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Ako ste rođeni krajem znaka, iskoristite povoljne mogućnosti koje vam se pružaju na poslovnom planu, ali pokušajte da izbegnete raspravu sa onima koji su po hijerarhiji iznad vas, posebno ako vam od njih na neki način zavisi status na poslu. Ne obazirete se mnogo na svete jednog Lava koji vam je izuzetno naklonjen, ali od vas očekuje više discipline.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Predmet ste kritike osoba iz vašeg doma ili iz firme zbog vašeg stava prema nekom veoma važnom pitanju. Ukoliko ste mladi, ne želite da prihvatite savet člana porodice i spremni ste da uradite nešto što vam trenutno donosi zadovoljstvo ili manju zaradu, a ne ono što je na duži rok dobro za vas.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Dan je povoljan za sklapanje poslovnih aranžmana sa nekim Rakom, Bikom ili Jarcem, ali je potrebno da imate dovoljno strpljenja, jer će oni najverovatnije biti tvrdoglavi i nedovoljno kooperativni. Prilično ste nestrpljivi da što pre dobijete neki novac koji vam pripada, a koji vam duguju nekoliko meseci.

Izvor: conopljanews.net
Foto: arhiva Nadlanu

Pogledajte još