UHVATIO JE SA POLITIČAREM: Evo zbog koga su raskinuli Sloba i Helena

Sedam meseci ljubavi i veze prekinula je sms prepiska između mlade Helene i Aleksandra Požgaja.

Naime, zvezda Granda je kod svoje drage u telefonu našla SMS prepisku, i to ni manje ni više nego sa bivšim učesnikom „Parova“.

Ćerka Milana Topalovića Topalka nije odolela šarmu mladog političara, pa je prvo počela da se dopisuje sa njim putem Fejbuka, da bi kasnije razmenili i brojeve.

"Aleksandar je trenutno slobodan i nema devojku, a to je saznala i Helena, koja je počela da mu lajkuje slike, dok joj je on na isti način uzvraćao. Zatim mu je pustila poruku na društvenoj mreži i tako je počelo dopisivanje. Koliko sam upućen, u pitanju su bile bezazlene poruke. Nakon nekog vremena, oni su razmenili brojeve i počeli sa SMS prepiskom. Nisu se čuli svakog dana, već bi to bilo jednom u sedam dana. Helena je brisala prepisku s njim, ali je nedavno zaboravila da ukloni te poruke iz telefona i Sloba ih je pronašao", objašnjava nam izvor blizak Toplakovoj ćerki i dodaje.

"Sloba i Helena se već mesec dana raspravljaju zbog raznih sitnica i ovo je bila kap koja je prelila čašu. Ona se trudila da Vasiću objasni da je prepiska bezazlena, da se ona i Aleksandar ne poznaju lično i da se nikada nisu videli, ali uzalud. Pevač nije želeo da je sasluša, već joj je objasnio da im više ne ide i da nema potrebe da nastavljaju. Helena je bila tužna i uznemirena, jer je njoj ipak stalo do Slobe i te veze, bez obzira na flert sa Požgajem. Pokušala je nakon nekoliko dana ponovo da popriča sa njim, ali je on odbio. Šta će biti, da li Slobi treba malo vremena da se ohladi, pa da njihovoj vezi da još jednu šansu, ili će Helena uploviti u romansu sa Aleksandrom, videćemo", završava naš izvor.

Selfie za sve koji danas sumnjaju da ja odgovaram na poruke. Dragi prijatelji danas sam odgovorio na više stotina...

Posted by Aleksandar Požgaj on Wednesday, July 8, 2015

Vasić se nije javljao na telefon kako bi se potvrdili ovi navodi. Požgaj se javio i bio je iznenađen našim saznanjem.

"Ne poznajem Helenu. Ona je slatka devojka, ali nemam ništa s njom, niti sam kriv što se njena i Slobina veza završila. Imam mnogo posla i ozbiljnih stvari kojima moram sada da se bavim", pokušao je da se izvuče Aleksandar.

Podsetimo, Sloba i Helena započeli su vezu pre sedam meseci, a njihovi planovi o zajedničkom životu rapršili su se pre sedam dana. Helenin otac Milan Topalović Topalko, iako je podržavao vezu ćerke i mlađeg kolege, nije dozvolio mezimici da se useli kod Vasića. Nakon raskida, Milan nije želeo da komentariše da li mu je žao zbog kraha ćerkine romanse sa Slobom.

Izvor: Alo

Pogledajte još